Péče o dítě

MonPeri ECO Comfort L 8-13 kg dětské pleny 50 ks

Značka: MONPERI

Hypoalergenní a ekologicky šetrné jednorázové dětské plenky bez parfemace a chloru. Měkké ultraprodyšné plenky předchází zapaření a opruzeninám.

439
Doprava zdarma

O produktu: MonPeri ECO Comfort L 8-13 kg dětské pleny 50 ks

50119113

Úvod

MonPeri není jen plena, je to péče o dítě. Řada ECO Comfort jsou hypoalergenní a ekologicky šetrné jednorázové dětské plenky bez parfemace a chloru. Měkké ultraprodyšné plenky předchází zapaření a opruzeninám. Super absorpční jádro rychle a bezpečně odvádí tekutinu od pokožky a uzamyká zápach. Díky jedinečnému 3D designu, napomáhají ke správnému postavení kyčlí děťátka. Jemné elastické manžety a pevné lepící pásky se suchým zipem, se perfektně přizpůsobí a nebrání dětem v pohybu. Velikost L 8-13 kg.

6 důvodů, proč používat dětské plenky MonPeri Eco Comfort

  1. Pružný bederní pásek pevně přilne k zádům dítěte.
  2. Ultra prodyšná tkanina umožňuje pokožce dýchat.
  3. Super-absorpční systém udržuje pokožku suchou.
  4. Měkké manžety kolem nožiček mají dvojitou gumičku, která chrání před protečením pleny a přitom neškrtí.
  5. Vyrobeno z přírodních materiálů.
  6. Indikátor vlhkosti napoví rodičům, kdy je čas na výměnu plenky.

Super-absorpční systém

Kvalitní savé jádro uzamkne tekutinu uvnitř, aby povrch pleny zůstal suchý. SAP vytváří prostředí s nízkou úrovní kyselosti, zabraňuje růstu bakterií a neutralizuje hlavní složky které přispívají ke vzniku zápachu.

Ultra prodyšná tkanina se vzdušnými kanálky

Perforovaná vrstva efektivně a rovnoměrně rozvádí moč a snižuje možnost jejího zpětného průtoku. Umožňuje cirkulaci vzduchu uvnitř pleny a chrání citlivou dětskou pokožku před podrážděním a vyrážkou.

Žádné vyrážky

MonPeri Eco Comfort jsou bez parfemace, chloru a dalších příměsí, které by mohly dráždit dětskou pokožku a způsobovat například alergie a astma. Běleno metodou TCF (totally chloriny free). 

Ekologické složení

Pleny MonPeri Eco Comfort jsou vyráběny z trvale udržitelných, environmentálně šetrných zdrojů. Nejméně 70 % materiálu je biologicky rozložitelných. Neobsahují žádné škodliviny ani chemické látky. Buničina v plenkách pochází z šetrně obhospodařovatelných lesů a je certifikovaná FSC (světový systém certifikace lesů).


Složení

Buničina – biologicky rozložitelná; netkaná textilie – rozložitelná, lze recyklovat, LDPE tvoří uvnitř plenky tenkou nepropustnou vrstvu – recyklovatelný, rozložitelný, netoxický a bez zápachu; SAP (BASF) gel jsou drobné krystalky schopné absorbovat až 300-násobek své váhy, pohltí zápach a působí antibakteriálně - netoxický, recyklovatelný, nerozkládá se, díky svým netoxickým vlastnostem není zátěží pro životní prostředí; elasten (Creora).


Upozornění

Prázdný obal uchovejte mimo dosah dětí, hrozí nebezpečí udušení.


O značce

Česká značka MonPeri byla inspirována zkušenostmi maminek, které chtěly pro své děti nadstandartní péči. Všechny výrobky jsou testovány a certifikovány českým zdravotnickým ústavem – SZÚ.  Plenky i podložky najdete v mnoha nemocnicích po celé ČR. Jsou natolik šetrné, že je bez obav používají i děti trpící na plenkovou dermatitidu, opruzeniny nebo i s vážnými kožními problémy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.