Zdravotnické prostředky

Excilor proti plísni nehtů pero 3,3 ml

Značka: EXCILOR

Zdravotnický prostředek určený k léčbě plísňových onemocnění nehtů. Jednoduchá, rychlá a přesná aplikace pomocí pera.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Excilor proti plísni nehtů pero 3,3 ml

50118401

Úvod

Účinný pomocník v boji proti plísni nehtů. Přípravek Excilor okyseluje nehtové lůžko, čímž vytváří nepříjemné prostředí pro růst plísní.  Snadno a rychle proniká do nehtu a působí tak v místě problému. Stačí 1 minuta denně a není třeba žádné pilování. Forma pera umožňuje snadnou a přesnou aplikaci.


Složení

Ethyl-laktát, voda (7%), kyselina octová, látka usnadňující penetraci, látka vytvářející film, konzervační látky – neobsahuje parabeny.


Použití

Postižené místo potírejte 2x denně (ráno a večer). Nanášejte na očištěný nehet v dostatečném množství pomocí aplikátoru a nechte zaschnout. Po aplikaci nejspíše pocítíte pod nehtem lechtání; to dokazuje, že přípravek nehtem zcela pronikl. Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud budete postižené místo ošetřovat alespoň 3 měsíce. V léčbě pokračujte až do úplného obnovení nehtu.


Upozornění

Při nanášení přípravku netiskněte aplikátor příliš silně. Po každém použití aplikátor důkladně uzavřete, aby nedocházelo k odpařování. Určeno pouze pro vnější použití. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na kteroukoliv složku přípravku. Použití přípravku u dětí, těhotných a kojících žen konzultujte se svým lékařem. 

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.