Kosmetika

Generica Calcium pantothenicum krém 30 g

Značka: GENERICA
5.0

Regenerační krém Generica Calcium pantothenicum podporuje obnovení poškozené pokožky a zklidňuje podrážděnou pokožku, je vhodný také pro péči o suchou pokožku.

79
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Generica Calcium pantothenicum krém 30 g

50065325

Úvod

Krém Generica Calcium pantothenicum navrací přirozenou hydrataci suché pokožce, podporuje její obnovu a regeneraci, zklidňuje podrážděnou pokožku. Krém má pH 5,5, které je blízké přirozenému pH pokožky. Mírně kyselé pH hraje důležitou roli v soudržnosti rohové vrstvy a při ochranné funkci pokožky, napomáhá opětovné regeneraci kožní bariéry. Krém je vhodný k péči o suchou pokožku, pleť se sklony k praskání, olupování, tvorbě šupin i k péči o dětský zadeček při přebalování. Calcium pantothenicum krém má jemnou texturu, lehce se roztírá a rychle se vstřebává, nezanechává pocit mastné pokožky. Je vhodný na hydrataci kdykoliv během dne.

Hlavní vlastnosti:

  • péče o suchou a podrážděnou pokožku
  • regeneruje pokožku se sklonem k praskání, olupování a tvorbě šupin
  • vhodná na dětský zadeček i prsní bradavky kojících matek

Složení

Calcium pantothenicum – sůl kyseliny pantotenové je nepostradatelná pro regeneraci pokožky. Medilan Ultra – je lékařský lanolin vysoké kvality a čistoty. Jedná se o přírodní změkčovadlo, které hydratuje a navrací funkčnost lipidů v pokožce. Meruňkový olej – lehký olej, který jemně hydratuje a vyživuje pokožku bez zanechání mastného filmu. Pomáhá udržovat v pokožce vlhkost, zpevňuje a tonizuje pleť.


Použití

Aplikujte přes den každé 4 hodiny, nejméně 3-4x denně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.