Doplněk stravy

Pharma Activ Saw palmetto 50 tablet

Pharma Activ Saw palmetto obsahuje extrakt z palmy sabalové, která přispívá k udržení normální funkce prostaty, močové soustavy i reprodukčního systému.

159

Cena za 100 g: 454,29 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Pharma Activ Saw palmetto 50 tablet

50110055

Úvod

Doplněk stravy s obsahem Saw palmetto (palmy sabalové) pro zdravou prostatu. Pharma Activ Saw palmetto 50 tablet obsahuje extrakt z plodů palmy sabalové. Tato palma keřovitého vzrůstu se vyskytuje v jihovýchodních oblastech USA. Její tmavé plody v podobě bobulí obsahují olej bohatý na fytosteroly a mastné kyseliny. Saw palmetto přispívá k udržení zdravé prostaty a normální funkce močové soustavy, příznivě ovlivňuje reprodukční systém.

Hlavní vlastnosti:

  • Saw palmetto přispívá k udržení zdravé prostaty
  • podporuje normální funkci močové soustavy
  • příznivě ovlivňuje reprodukční systém

Dávkování

Užívejte 1 tabletu denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Plnidlo (mikrokrystalická celulóza), Saw Palmetto (Serenoa repens) extrakt z ovoce 10:1, obsah mastných kyselin 45 %, protispékavá látka (stearan hořečnatý, fosforečnan vápenatý, oxid křemičitý). V denní dávce 1 tableta 1000 mg: Saw Palmetto (Serenoa repens) extrakt z ovoce 10:1, obsah mastných kyselin 45 %, 160 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno dětem, těhotným a kojícím ženám. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.