Kosmetika

Dermedic Hydrain3 Hialuro hydratační pleťové sérum 30 ml

Značka: DERMEDIC
Produktová řada: Hydrain3 Hialuro

Pleťová kosmetika Dermedic patří do portfolia farmaceutické společnosti Biogened, která se specializuje na výrobu a prodej kvalitní lékárenské kosmetiky. Produkty Dermedic tedy lze použít nejen ke zkrášlení zevnějšku, ale i k doplňkové léčbě celé řady kožních onemocnění.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

295
Doprava zdarma

O produktu: Dermedic Hydrain3 Hialuro hydratační pleťové sérum 30 ml

50093346

Dermedic je určen především pro zákazníky s extrémně citlivou, případně problematickou pletí. Proto klade maximální důraz dodržování zásad GMP (Good Manofacturing Practice).

Samostatnou zmínku si zaslouží také skutečnost, že hlavní složkou nejen krémů Dermedic je voda upravovaná technologií reverzní osmózy - jinak řečeno zbavená veškerých potenciálně dráždivých či alergenních látek. Kromě ní v jejich složení naleznete také ovocné AHA enzymy, kyselinu hyaluronovou, ureu, důležité vitamíny aj.

Kosmetika Dermedic prochází přísnými kontrolami kvality a bezpečnosti. Je velmi účinná a šetrná. Z těchto důvodů ji svým pacientům doporučují přední dermatologové a je vhodná na všechny druhy pleti, zejména citlivou pleť, pleť trpící na akné, a různé lehké kožní problémy. Neobsahuje parabeny a alergeny. V ČR je výhradním distributorem firma CYNDICATE s.r.o.

Dermedic Hydrain3 Hialuro Hydratační sérum na krk obličej a dekolt

Sérum má vynikající zvláčňující vlastnosti, posiluje pleť  a její přirozenou ochrannou bariéru. Sérum působí proti vráskám, kůže je pevnější a zabraňuje předčasnému stárnutí. 

Koncentrovaný anti-aging system-kyseliny hyaluronové v koncentraci 15% způsobuje zvýšení hladiny vlhkosti kůže o 57% do 15 minut po aplikaci séra a obsah vlhkosti až 43%, po 2 hodinách.

Sérum je pro denní i noční použití.  Neucpává póry. Je vynikající jako základ pro make-up.

Luxusní při péči o suchou, velmi suchou a dehydrovanou pleť.  Pro každodenní použití nebo jako doplněk ke krémům řady HYDRAIN3 denní a noční.

Návod k použití:

Naneste rovnoměrnou vrstvu krému na obličej, krk a dekolt. Nechte působit až do úplného vstřebání. Dermedic Hydrain je hypoalergenní sérum s termální vodou.

 

Dermedic garantuje jedinečnou kvalitu a účinnost svých výrobků. Dermatologicky testováno.

 

Výhradní distributor DERMEDIC v ČR:  CYNDICATE s.r.o,

Vyrábí: BIOGENED SA

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.