Kosmetika

Dermedic Linum Emolient hydratační krém pro suchou až atopickou pleť 50 g

Značka: DERMEDIC
Produktová řada: Linum

Dermedic Linum Emolient je zklidňující hydratační krém, určený pro suchou až atopickou pleť. Zmírňuje projevy ekzému, omezuje podráždění, svědění a pnutí pokožky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Dermedic Linum Emolient hydratační krém pro suchou až atopickou pleť 50 g

50111004

Úvod

Máte suchou či dokonce velmi suchou až ekzematickou pokožku s příznaky atopického ekzému a hledáte vhodný hydratační krém? Dermedic Linum Emolient je krém s obsahem lněného oleje, který je bohatý na nenasycené mastné kyseliny Omega 3, 6 a 9. Zmírňuje nepříjemné projevy ekzému, zejména svědění, suchost a hrubost pokožky, její napnutí a podráždění. Zároveň má příznivé účinky na drobná poranění na kůži. Urychluje regeneraci kůže a díky aktivním látkám omezuje ztrátu vody v pokožce. Bambucké máslo se stará o trvalé promaštění, pokožku optimálně hydratuje a vytváří lipidovou bariéru. Je určen ke každodenní péči o suchou, velmi suchou a ekzematickou pokožku, náchylnou k alergiím. Díky lehké textuře krém velmi dobře hydratuje a nezanechává na pokožce mastný film. Je vhodný pro děti od 3. roku.

Výsledek:

  • zklidňuje a hydratuje
  • zmírňuje projevy ekzému
  • dlouhodobě promašťuje pokožku
  • obnovuje hydro-lipidový plášť v pokožce
  • minimalizuje riziko vzniku alergie

 


Použití

Nanášejte tenkou vrstvu krému na pečlivě vyčištěnou pokožku obličeje alespoň dvakrát denně, v případě potřeby i častěji během dne.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.