Kosmetika

Cannaderm Atopos Vlasová kúra 100 ml

Značka: CANNADERM
Produktová řada: Atopos

Vlasová kúra s obsahem čistého konopného oleje, rašeliny a manuky pro intenzivní ošetření svědivé, suché vlasové pokožky s projevy atopie nebo lupénky.

279
Doprava zdarma

O produktu: Cannaderm Atopos Vlasová kúra 100 ml

50033204

Úvod

Hlavní ingrediencí Cannadermu je bioaktivní konopný olej, který získáváme ze schválených odrůd technického konopí (Cannabis Sativa, konopí seté). Olej pro Cannaderm se lisuje za studena a skladuje v ochranné atmosféře, aby jeho bioaktivita zůstala v potravinách i v kosmetice zachována co nejdéle. Je potvrzené, že konopný olej získávaný lisováním za studena neobsahuje žádné psychoaktivní látky jako je THC, ani bílkoviny či jiné balastní látky potenciálně dráždivé pro lidskou pokožku.

Atopos vlasová kúra

Atopos vlasová kúra s obsahem čistého konopného oleje, rašeliny a manuky pro intenzivní ošetření svědivé, suché vlasové pokožky s projevy atopie nebo lupénky. Kúra se používá pro mytí a ošetření vlasové pokožky, není určena pro mytí vlasů. Vlasová pokožka je po aplikaci kúry výrazně zklidněná, zjemněná a revitalizovaná. Jen vzácně se může vyskytnout přecitlivělost na některou složku rašeliny, pokud se objeví reakce například po bahenním zábalu během lázeňského pobytu, doporučujeme kosmetiku s obsahem rašeliny před nákupem nejprve otestovat na malé ploše pokožky.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivní péče o suchou, svědivou a šupící se vlasovou pokožku
  • vylepšená přírodní receptura
  • příjemná pěnivost

Použití

Kúru vetřete jemně do vlasové pokožky, nejlépe po umytí vlasů šamponem nature. Kúru nechte působit 3-5 minut, poté důkladně opláchněte čistou vodou. Účinnost působení kúry můžete prohloubit zábalem ošetřených míst. Případné zčervenání pokožky není na závadu a samo vymizí. Pouze pro dospělé a děti starší 12 let.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.