Doplněk stravy

Glucadent Glucan Plus 30 tobolek

Značka: GLUCADENT

Doplněk stravy s betaglukanem, leuzeou saflorovou a selenem. Leuzea stejně jako selen napomáhá udržení normální funkce imunitního systému.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Glucadent v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
NAVÍC Glucadent Aktiv Ultrasoft zubní kartáček 1 ks Při nákupu produktů značky Glucadent získáte NAVÍC Glucadent Aktiv Ultrasoft zubní kartáček 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Skladem na e-shopu
189
Ušetříte 12%

Původní cena:  215 Kč  ·  sleva 26 Kč

Cena za 1 kus: 6,30 Kč

Nejnižší cena před slevou: 205 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Glucadent Glucan Plus 30 tobolek

50064487

Úvod

Doplněk stravy s betaglukanem, leuzeou saflorovou a selenem. Leuzea nebo také parcha saflorová je bylina připomínající bodlák, která zdobí louky ve vyšších polohách. Podporuje činnost kardiovaskulární soustavy, osvěžuje tělo a přispívá k mentálnímu zdraví. Stejně jako selen napomáhá udržení normální funkce imunitního systému. Selen působí jako antioxidant a přispívá k dobrému stavu vlasů a nehtů.

Hlavní vlastnosti:

  • leuzea saflorová a selen podporují imunitu
  • selen přispívá k dobrému stavu vlasů a nehtů
  • selen působí jako antioxidant

Dávkování

1x denně 1 tableta večer. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Beta-glukan, plnidlo mikrokrystalická celulóza, extrakt z leuzey saflorové, plnidlo kukuřičný škrob, protispékavá látka stearan hořečnatý, selen jako selenové kvasnice. Obsah aktivních látek v 1 tobolce o hmotnosti 0,54 g: Beta-glukan 250 mg, selen jako selenomethionin 55 g (100 % RHP)*, extrakt z leuzey saflorové 50 mg. *RHP = referenční hodnota příjmu pro průměrného dospělého.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.