Zdravotnické prostředky

FIT Therapy Lady náplasti 2 sady

Náplast založená na bioenergetických principech. Snižuje bolest a nepohodlí v období menstruace, uvolňuje svalové napětí. Působí až 5 dní.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značky FIT Therapy v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31.12. 2024, nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

119
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: FIT Therapy Lady náplasti 2 sady

50118842

Úvod

Náplast pro úlevu od bolesti bez léčiv, založená na bioenergetických principech. FIT Therapy Lady snižuje bolest a nepohodlí v období menstruace, uvolňuje svalové napětí. Nástup účinku náplasti je závislý na Vašem zdravotním stavu. Blahodárný efekt se může dostavit již po několika minutách, nejpozději do 24 hodin. Náplast je voděodolná a působí až 5 dní.

Hlavní vlastnosti:

  • snižuje bolest a nepohodlí v období menstruace
  • uvolňuje svalové napětí
  • působí až 5 dní

FIT Therapy odráží bioenergii našeho těla

Lidské tělo vytváří i přijímá bioenergetické vlny, které jsou schopny pronikat do organických látek a vytvářet teplo. Náplast FIT Therapy je zdravotnický prostředek třídy I, který je v souladu se směrnicí 93/42 /EHS vyrobený ze speciálního reflexního materiálu z biominerálů. Ten působí jako “zrcadlo”, které odráží zpět bioenergetické paprsky vyzařované naším tělem. Tím vzniká analgetický efekt, který proniká hluboko do těla.


Složení

Náplasti FIT jsou vyrobené ze 100% netkané polypropylénové látky s obsahem biominerálů.


Použití

Aplikujte náplast na suchou, čistou pokožku bez ochlupení. "L" na levý vaječník "R" na pravý vaječník. Před pohybem počkejte přibližně dvě minuty a zajistěte, aby náplast úplně přilehla k pokožce. Náplast nechte působit 5 dní. Pro dosažení nejlepších výsledků aplikujte náplasti 2 dny před očekávaným datem menstruace.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.