Kosmetika

Dermedic Linum Emolient intenzivní výživný tělový krém 225 ml

Značka: DERMEDIC
Produktová řada: Linum

Speciální péče se lněným olejem pro velmi suchou pokožku se sklonem k atopii. Zlepšuje pružnost pokořky a předchází vzniku prasklin. Zmírňuje podráždění a svědění.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Dermedic Linum Emolient intenzivní výživný tělový krém 225 ml

50118481

Úvod

Speciální péče se lněným olejem pro suchou, velmi suchou pokožku se sklonem k atopii. Lněný olej bohatý na nenasycené mastné kyseliny Omega 3, 6 a 9 účinně pečuje o pokožku, která je náchylná k popraskání. Spolu s vitaminem E podporuje její regeneraci. Dermedic Linum Emolient intenzivní výživný tělový krém eliminuje pocit napnuté pokožky, zlepšuje jej pružnost a předchází vzniku prasklin. Kombinace aktivních látek zmírňuje podráždění a odstraňuje pocit svědění. Snadno se vstřebává a poskytuje dlouhotrvající účinek. Vhodné dospělé i miminka již od narození.

Výsledek:

  • zvláčňuje suchou pokožku a pomáhá předcházet jejímu praskání
  • zmírňuje podráždění a odstraňuje pocit svědění
  • podporuje regeneraci pokožky

Složení

Přírodní másla a oleje: Kokosový olej, kakaové máslo, bambucké máslo, lněný olej. Lněný olej změkčuje pokožku; kombinace bambuckého másla a glycerinu hydratuje, účinně promašťuje a vytváří ochrannou vrstvu před působením vnějších faktorů; allantoin pomáhá zklidnit podráždění.


Použití

Nanášejte na pokožku podle potřeby několikrát v průběhu dne a nechte vstřebat.


O značce

Zkušenosti dermatologů jsou základním kamenem polské značky Dermedic, která je odborníkem na speciální péči o citlivou pleť. Zpracování receptur probíhá za využití globálních technologií a nejnovějších trendů v dermatologii.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.