Kosmetika

Percy Nobleman Pánský regenerační balzám po holení 100 ml

Pánský regenerační balzám po holení na bázi oleje intenzivně hydratuje, zjemňuje a vyživuje pleť namáhanou holením. Pomáhá předcházet vzniku vrásek.

469
Doprava zdarma

O produktu: Percy Nobleman Pánský regenerační balzám po holení 100 ml

50118821

Úvod

Pokožka po holení si zaslouží vždy jen tu nejlepší péči. Pánský regenerační balzám po holení na bázi oleje intenzivně hydratuje, zjemňuje a vyživuje pleť namáhanou holením a poskytuje jí potřebnou regeneraci. Navíc balzám pomáhá předcházet vzniku vrásek.

Výsledek:

  • zanechává pleť jemnou, hebkou a zklidněnou
  • pomáhá předcházet vzniku vrásek
  • vyživuje a regeneruje pleť po holení

Složení

Regenerační balzám po holení je tvořen výhradně těmi nejvybranějšími surovinami, které pečují o pokožku po holení: Glycerin, panthenol, allantoin, vitamin E, rostlinné oleje a extrakty.


Použití

Naneste množství o velikosti hrášku do dlaní a poté aplikujte na čistou a oholenou pleť nebo případně kdykoliv během dne při pocitu vysušení pleti.


O značce

Percy Nobleman je celosvětově uznávanou britskou rodinnou firmou, kterou v roce 2013 založil anglický podnikatel Freddy Furber. Jeho snem bylo ukázat všem moderním mužům, jak má vypadat skutečný gentleman 21. století. Právě proto vybudoval tuto úspěšnou značku, jež je vyjádřením dokonalého stylu, jedinečnosti, správných mravů a špetky dobrodružství. Nyní máte i Vy možnost vyzkoušet originální přípravky Percy Nobleman, tvořené těmi nejkvalitnějšími přírodními složkami, jež šetrně pečují o mužskou pleť, vousy i vlasy. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.