Zdravotnické prostředky

ViraSoothe Spray Gel chladivý gel 60 ml

Značka: VIRASOOTHE

Chladivý gel ve spreji, který zmírňuje nepříjemné projevy planých neštovic. Ochlazením pokožky potlačuje svědění a chrání okolí postižené pokožky.

189
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: ViraSoothe Spray Gel chladivý gel 60 ml

50112427

Úvod

Chladivý gel ve spreji pomáhá zmírnit podráždění při planých neštovicích. Virasoothe obsahuje patentovanou technologii Osmo Care, která ochlazením pokožky zmírňuje svědění při planých neštovicích. Ochranou okolí postižené pokožky napomáhá jejímu přirozenému hojení, což snižuje pravděpodobnost vzniku sekundární infekce a vytvoření jizev. Virasoothe gel ve spreji mohou používat děti od 6 měsíců.

Plané neštovice jsou virové infekční onemocnění postihující především malé děti. Původcem je virus varicella zoster. Onemocnění provází horečka a výskyt svědivých puchýřků. Tyto puchýře se ve svém počátečním stádiu jeví jako rudé skvrny v oblasti hrudníku a žaludku, později se rozšíří na celé tělo. Puchýře zaschnou během 4-5 dnů a přemění se na strupy. Při seškrábnutí těchto strupů může dojít k sekundární infekci a v takovém případě se mohou vytvořit jizvy.


Složení

Glycerol, PEG-8, kaprylyl glykol, polyakrylát sodný, karbomer, hydroxid sodný a čištěná voda. Neobsahuje konzervační látky.


Použití

Gel nastříkejte ze vzdálenosti 10 cm na kůži a jemně vmasírujte do postižené oblasti. Aplikujte 2-3x denně, resp. vždy tehdy, pokud vznikne potřeba zmírnit projevy. Lze použít na obličej i celé tělo. Aplikaci na obličej provádějte pomocí rukou a gel jemně vetřete do pokožky.


Upozornění

Zabraňte vniknutí do očí, nestříkejte přímo d obličeje. V případě náhodného vniknutí do očí vypláchněte velkým množstvím čisté vody. Jen pro zevní použití. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.