Kosmetika

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect Hyaluronová hydratační mlha 150 ml

Značka: EUCERIN
5.0

Okamžité zklidnění a osvěžení pleti bez dotyku s pokožkou. Zklidňuje pleť podrážděnou v důsledku vysušení a poskytuje dlouhodobou hydrataci.

*Sleva 25 % při nákupu produktů značky Eucerin nad 125 Kč *Při nákupu libovolného produktu značky Eucerin v minimální hodnotě 125 Kč získáte slevu 25 %. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
425
Doprava zdarma

O produktu: Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect Hyaluronová hydratační mlha 150 ml

50119698

Úvod

Okamžité zklidnění a osvěžení pleti bez dotyku s pokožkou. Eucerin Hyaluronová hydratační mlha zklidňuje pleť podrážděnou v důsledku vysušení a poskytuje dlouhodobou hydrataci. Kombinace kyseliny hyaluronové a přírodně identického gluko-glycerolu napomáhá aktivovat vlastní hydrataci uvnitř pleti. Mlha se ihned vstřebává a zanechává pleť hebkou a rozjasněnou. Neobsahuje parfemaci a je vhodná pro všechny typy pleti včetně citlivé.

Výsledek:

  • pleť je okamžitě zklidněná
  • mlha poskytuje pleti dlouhodobou hydrataci
  • zanechává pleť hebkou a rozjasněnou

Použití

Aplikujte ze vzdálenosti 20 cm na pleť obličeje, krku a dekoltu. Nechte vstřebávat 2-3 minuty a poté jemně osušte. Vyhněte se kontaktu s očima. Dermatologické studie potvrzují vysokou účinnost i na citlivé pleti.


Upozornění

Varování: Nádobka je pod tlakem: muže prasknout při zahřátí. Uchovávejte daleko od tepla, horkých povrchu, jisker, otevřeného ohně a jiných zdrojů ohně. Zákaz kouření. Nepropichujte ani nevhazujte do ohně ani po použití. Prázdná lahev je určena k recyklaci. Používejte výhradně k určenému účelu. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě nad 50° C/122° F. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyvarujte se dlouhodobému sprejování a přímému vdechování.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.