Doplněk stravy

Medpharma Vitamin C 500 mg s šípky 37 tablet

Značka: MEDPHARMA

Doplněk stravy Medpharma Vitamin C 500 mg ve formě tablet s postupným uvolňováním obsahuje vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému.

NAVÍC Medpharma Vitamin C se šípky 500 mg 67 tablet Při nákupu produktů značky Medpharma v minimální hodnotě 399 vč. DPH získáte NAVÍC Medpharma Vitamin C se šípky 500 mg 67 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Velikost balení
69

Cena za 1 kus: 1,86 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Medpharma Vitamin C 500 mg s šípky 37 tablet

50011495

Úvod

Medpharma Vitamin C 500 mg se šípky je doplněk stravy s obsahem vitamínu C ve formě tablet s postupným uvolňováním. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální tvorbě kolagenu. Také přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a zvyšuje vstřebávání železa.

Hlavní vlastnosti:

  • doplněk stravy s obsahem 500 mg vitaminu C v jedné tabletě
  • vitamin C podporuje normální funkci imunitního systému
  • vitamin C pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání

Dávkování

1 tableta 1× denně.


Složení

L-askorbová kyselina (vitamin C), plnidlo (mikrokrystalická celulosa), stabilizátor (hydroxypropylmethylcelulosa), extrakt 4:1 z šípků růže svraskalé (Rosa rugosa Thunb.), lešticí látky (polyvinylalkohol, talek), zvlhčující látky (polyethylenglykol, kyselina vinná L+), protispékavé látky (oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin), stabilizátor (polydextrosa), barvivo (oxid železa žlutý).


Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Není vhodné pro děti do 10 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Ukládejte v suchu a temnu při teplotě +4 až +25 °C.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.