Kosmetika

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect Hyaluronová intenzivní maska 1 ks

Značka: EUCERIN

Intenzivní extra porce kyseliny hyaluronové pro vyplnění a hydrataci pleti. Oživí a rozjasní pleť a okamžitě redukuje jemné vrásky.

*Sleva 25 % při nákupu produktů značky Eucerin nad 125 Kč *Při nákupu libovolného produktu značky Eucerin v minimální hodnotě 125 Kč získáte slevu 25 %. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
249
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 250 Kč.

O produktu: Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect Hyaluronová intenzivní maska 1 ks

50119699

Úvod

Intenzivní extra porce kyseliny hyaluronové pro vyplnění a hydrataci pleti. Vysokomolekulární kyselina hyaluronová působí na jemné vrásky v horních epidermálních vrstvách pleti. Nízkomolekulární kyselina hyaluronová proniká do hlubších epidermálních vrstev, kde působí proti tvorbě vrásek. Příjemná konzistence masky dokonale přilne ke konturám obličeje a působí jako druhá vrstva pleti.

Výsledek:

  • redukuje jemné linky a intenzivně hydratuje pleť
  • maska poskytuje pleti chladivý účinek během aplikace i po ní
  • pleť je osvěžená, vypadá mladší a zářivější

Složení

Dva typy kyseliny hyaluronové pro komplexní účinek. Biocelulóza je přírodní materiál z ultra jemných celulózových vláken upravuje konzistenci masky.

 


Použití

Otevřete balení a masku rozložte. Odstraňte 2 modré ochranné fólie. Aplikujte na dobře vyčištěnou, suchou pleť obličeje. Prsty masku uhlaďte tak, aby přilnula ke konturám obličeje a upravte podle potřeby. Nechte působit po dobu 5 minut a poté masku sejměte. Jemně vmasírujte do pleti zbytky séra. Používejte 1-2x týdně, jako doplněk vaší pravidelné péče o pleť, nebo jednoduše kdykoliv, je-li Vaše pleť mdlá a unavená.


Upozornění

Neaplikujte na podrážděnou nebo poškozenou pleť. Vyhněte se kontaktu s očima.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.