Kosmetika

Percy Nobleman Pánský balzám na vousy 65 ml

Oslňte dokonale upravenými vousy. Balzám intenzivně hydratuje a  změkčuje vousy a poskytuje jim lehkou fixaci. Dodává vousům přirozený lesk.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

419
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Percy Nobleman Pánský balzám na vousy 65 ml

50118816

Úvod

Oslňte dokonale upravenými vousy. Pánský balzám na vousy intenzivně hydratuje a změkčuje vousy a poskytuje jim lehkou fixaci. Balzám navrací vousům přirozený lesk. S okouzlující vůní cedrového dřeva, smyslné pačuli a šťavnatého pomeranče.

Výsledek:

  • zajišťuje lehkou fixaci a přirozený lesk vousů
  • poskytuje vousům dlouhotrvající ochranu
  • hydratuje a změkčuje vousy

Složení

Směs bambuckého másla, včelího vosku a jojobového oleje.


Použití

Naberte přiměřené množství balzámu a rozetřete v dlaních. Rozpuštěný balzám vtírejte do vousů a pokožky pod vousy. Pro dokonalé výsledky doporučujeme používat tento přípravek každý den.


O značce

Percy Nobleman je celosvětově uznávanou britskou rodinnou firmou, kterou v roce 2013 založil anglický podnikatel Freddy Furber. Jeho snem bylo ukázat všem moderním mužům, jak má vypadat skutečný gentleman 21. století. Právě proto vybudoval tuto úspěšnou značku, jež je vyjádřením dokonalého stylu, jedinečnosti, správných mravů a špetky dobrodružství. Nyní máte i Vy možnost vyzkoušet originální přípravky Percy Nobleman, tvořené těmi nejkvalitnějšími přírodními složkami, jež šetrně pečují o mužskou pleť, vousy i vlasy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.