Doplněk stravy

Generica Duo Detox herbal 30 tablet

Značka: GENERICA

Tablety s obsahem patentovaného extraktu z brokolice BroccoRaphanin® a extraktu z artyčoku, který pomáhá při nadýmání, přispívá k normální funkci jater a pročištění organismu.

215

Cena za 1 kus: 7,17 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Generica Duo Detox herbal 30 tablet

50113858

Úvod

Detoxikace organismu přírodní cestou. Přípravek Duo Detox herbal obsahuje kombinaci extraktu z artyčoku a patentovaného extraktu z brokolice BroccoRaphanin®. Jedná se o extrakt ze semen vysoce kvalitní brokolice. Artyčok pomáhá při trávení, přispívá k normální funkci jater a střevního traktu, podporuje detoxikaci organismu a příznivě ovlivňuje funkci ledvin. Působí jako antioxidant.

Hlavní vlastnosti Artyčoku:

  • obsahuje přirozeně se vyskytující antioxidanty, které pomáhají chránit buňky a tkáně před volnými radikály
  • pomáhá podporovat trávení
  • přispívá k normálním hladinám lipidů v krvi
  • napomáhá k normální funkci jater
  • přispívá k normální funkci střevního traktu
  • podporuje vylučovací funkci ledvin
  • podporuje detoxikaci organismu

Dávkování

Dospělí užívají 1 tabletu denně po lehké snídani (bez kyselých džusů a šťáv). Zapijte dostatečně vodou.


Složení

Extrakt z listů artyčoku (Cynara scolymus) standardizovaný na 5 % cynarinu 400 mg v jedné tabletě. Extrakt ze semen brokolice (Brassica oleracea var. italica) BroccoRaphanin® standardizovaný na 10 % glukorafaninu aktivovaného myrozinázou 64 mg v jedné tabletě.

Extrakt z listů artyčoku, plnidla: hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, mikrokrystalická celulosa; extrakt ze semen brokolice, potahové látky: hydroxypropylmethylcelulosa, uhličitan vápenatý, polydextrosa, talek, triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, barviva: žlutý a černý oxid železa, měďnaté komplexy chlorofylinů; protispékavé látky: zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, stearan hořečnatý.


Upozornění

Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek neobsahuje lepek ani laktózu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.