Kosmetika

Saloos Bio Karité Nosní balzám 19 ml

Značka: SALOOS

Zklidní a zjemní popraskanou pokožku při rýmě. Balzám se svěží vůní máty a eukalyptu obsahuje přírodní máslo karité, které má výrazné regenerační účinky.

89
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Saloos Bio Karité Nosní balzám 19 ml

50045932

Úvod

Rýma a zarudlá štípající pokožka pod nosem – všichni to známe. A stačí málo a nepříjemné svědění nosu je pryč. Balzám se svěží vůní máty a eukalyptu obsahuje vysoký podíl přírodního bambuckého másla, které má výrazné regenerační účinky. Saloos Bio Karité nosní balzám zklidní a zjemní popraskanou pokožku a zmírňuje tření způsobené častým používáním kapesníku. Balzám při kontaktu s pokožkou rychle taje a krásně se do ní vstřebá.

Výsledek:

  • pokožka je vláčná a zklidněná
  • pomáhá regenerovat podrážděnou pokožku
  • se svěží mátou a eukalyptem

Složení

Bio máslo karité, rostlinné bio oleje: sezamový, slunečnicový, jojobový a mandlový, včelí a candelilový vosk, vitamin E, směs vonných olejů.


Použití

Používejte kdykoliv podle potřeby.


O značce

Respekt k přírodě a inspirace osvědčenými recepturami přináší kosmetiku pro přirozenou péči o pokožku. Filozofií značky Saloos je užívat bohatství přírody pro krásu, relaxaci a duševní pohodu. Přípravky jsou tvořeny rostlinnými extrakty, vonnými silicemi a kvalitními za studena lisovaný oleji, které si uchovávají maximum cenných výživných látek. Saloos jako první v ČR splnil náročné podmínky certifikace, která v roce 2007 vedla k získání ochranné CPK BIO.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.