Kosmetika

Saloos BIO Švestkový olej 20 ml

Značka: SALOOS

Přírodní olej s nasládlou vůní přináší pleti zklidnění a lehce sjednotí její tón. Vyživuje a zvláčňuje strukturu pleti. Zanechává pleť hebkou a rozjasněnou.

229

Cena za 100 ml: 1 145,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Saloos BIO Švestkový olej 20 ml

50112839

Úvod

Čistý přírodní olej a nic víc pro Vaši hebkou pleť. Saloos BIO Švestkový olej provoní pleť nasládlou vůní marcipánu a rozjasní její vzhled. Přináší pleti zklidnění, lehce sjednotí její tón, vyživí a zvláční strukturu pleti. Působí proti pigmentovým skvrnám. Pokud Vás trápí tmavé kruhy pod očima jemně vklepávejte švestkový olej do očního okolí. Díky své struktuře se olej snadno vstřebává a zanechává pleť hebkou bez pocitu mastnoty.

Výsledek:

  • pleť je vyživená a vrací se jí elasticita
  • zklidňuje pleť a vyhlazuje pleť
  • příjemně provoní pleť

Použití

Aplikujte ráno a večer na vyčištěnou pleť.


O značce

Respekt k přírodě a inspirace osvědčenými recepturami přináší kosmetiku pro přirozenou péči o pokožku. Filozofií značky Saloos je užívat bohatství přírody pro krásu, relaxaci a duševní pohodu. Přípravky jsou tvořeny rostlinnými extrakty, vonnými silicemi a kvalitními za studena lisovaný oleji, které si uchovávají maximum cenných výživných látek. Saloos jako první v ČR splnil náročné podmínky certifikace, která v roce 2007 vedla k získání ochranné CPK BIO.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.