Kosmetika

Saloos BIO Jojobový olej 50 ml

Značka: SALOOS

Chrání pokožku před vysycháním a tvorbou vrásek a přispívá k jejímu vyhlazenému a vitálnímu vzhledu. Zvyšuje elasticitu pokožky, dodá hebkost a lesk vlasům.

179

Cena za 100 ml: 358,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Saloos BIO Jojobový olej 50 ml

50110066

Úvod

Pěstěný vzhled pro pokožku i vlasy. Olej z jojobových ořechů obsahuje vyvážený poměr aktivních látek pro jakýkoliv typ pokožky. Vyživuje a zvláčňuje suchou pokožku, mastnou a problematickou pleť zbavuje nepříjemného lesku a pečuje o zralou pleť, na které se projevují první vrásky. Jojobový olej zvyšuje elasticitu pokožky a její kapacitu při vázání vody, a tak přispívá k jejímu vyhlazenému a vitálnímu vzhledu. Pár kapek jojobového oleje dodá hebkost a přirozený lesk Vašim vlasům.

Výsledek:

  • zvyšuje elasticitu pokožky
  • chrání pokožku před vysycháním a tvorbou vrásek
  • přispívá k jejímu vyhlazenému a vitálnímu vzhledu

Použití

Přiměřené množství oleje jemně vmasírujte na pokožku těla, do vlasů, či na nehty a nechte vstřebat.


O značce

Respekt k přírodě a inspirace osvědčenými recepturami přináší kosmetiku pro přirozenou péči o pokožku. Filozofií značky Saloos je užívat bohatství přírody pro krásu, relaxaci a duševní pohodu. Přípravky jsou tvořeny rostlinnými extrakty, vonnými silicemi a kvalitními za studena lisovaný oleji, které si uchovávají maximum cenných výživných látek. Saloos jako první v ČR splnil náročné podmínky certifikace, která v roce 2007 vedla k získání ochranné CPK BIO.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.