Doplněk stravy

Ekomedica Vitamín A + E kapky 30 ml

Značka: EKOMEDICA

Kapky s obsahem přírodního vitaminu A, který příznivě působí na Vaši imunitu a přispívá k dobrému zraku a přírodního vitaminu E. Pro dospělé a děti od 3 let.

325
Ušetříte 9%

Původní cena:  359 Kč  ·  sleva 34 Kč

Cena za 100 ml: 1 083,33 Kč

Nejnižší cena před slevou: 359 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ekomedica Vitamín A + E kapky 30 ml

50118047

Úvod

Vitaminy A a E ve formě kapek. Přípravek EkoMedica Vitamín A+E obsahuje vitaminy A a E v kapalné, ideálně využitelné formě, jež jsou stabilizovány směsí tokoferolů ze slunečnicového oleje. Vitamin A je nezbytný pro udržení správného zraku, zdravé pokožky a sliznic. Také přispívá k normální funkci imunitního systému a pomáhá udržovat normální metabolismus železa. Podílí se na procesu specializace buněk. Vitamin E pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.


Dávkování

Užívejte 5 kapek denně.


Složení

Denní dávka 5 kapek obsahuje 12 mg vitamínu E (100 % RHP*) a 800 μg (2 666 IU) vitaminu A (100 % RHP*).

* RHP = referenční hodnota příjmu.

Slunečnicový olej, vitamín E (D-alfa-tokoferol), vitamín A (retinyl-palmitát), aroma: mátový olej, antioxidant: směs tokoferolů.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy by konzumaci přípravku měli konzultovat s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Bez chemických konzervantů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.