Elektronika

SAGE BJE430SIL odšťavňovač

Značka: SAGE

Odšťavňovač vytěží z ovoce a zeleniny maximum vitamínů a minerálů za pomoci technologie Cold Spin. Má velký plnicí otvor pro snadné použití a dvě nastavení rychlosti. Nádoba na šťávu pojme 2 litry tekutiny, do nádoby na odpad se vejdou 3 litry dužiny.

Skladem na e-shopu
4 999
Doprava zdarma

O produktu: SAGE BJE430SIL odšťavňovač

50105475

S odšťavňovačem od společnosti Sage bude příprava čerstvé ovocné nebo zeleninové šťávy rychlá a snadná do takové míry, že přístroj budete využívat každý den pro získání vitamínů a minerálů, kterými obohatíte své tělo a získáte dostatek energie na celodenní shon. Přístroj disponuje technologií Cold Spin, která zajišťuje maximální vytěžení živin z ovoce, a to až 70 %. Na výběr máte ze dvou rychlostí.

Příslušenství vhodné do myčky

Při odšťavování se šťáva lisuje přes mikrosítko z nerezové oceli. Sítko je vybaveno mikrofiltrem zajišťujícím maximální výtěžnost, aby v dužině zbylo co nejméně šťávy. Tekutina po extrakci zamíří do nádoby o objemu 2 litry se separátorem, zatímco dužina se přemístí do nádobky na odpad s kapacitou 3 litry. Příkon 1 250 W zajišťuje bezproblémový chod přístroje, i když odšťavňujete velké a tvrdé kusy ovoce. Po skončení používání lze všechny odnímatelné části mýt v myčce.

Technické parametry

  • nádoba na šťávu o objemu 2 l
  • 2 rychlosti
  • bezpečnostní systém
  • mikrosítko z nerezové oceli
  • nádoba na odpad 3 l
  • příkon 1250 W

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.