Doplněk stravy

Jamieson Vitamin C 500 mg 120 tablet

Značka: JAMIESON

Doplněk stravy s vysokou dávkou vitaminu C, který je výbornou podporou imunitního systému v období oslabení a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

NAVÍC Jamieson Vlasy & pokožka & nehty 60 tablet Při nákupu 3 ks doplňků stravy značky Jamieson získáte NAVÍC Jamieson Vlasy & pokožka & nehty 60 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
229

Cena za 100 kusů: 190,83 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Jamieson Vitamin C 500 mg 120 tablet

50082650

Úvod

Doplněk stravy s vysokou dávkou vitaminu C, který je výbornou podporou imunitního systému v období oslabení. Podporuje obranyschopnost organizmu a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Hlavní vlastnosti:

  • vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • vitamin C podporuje normální funkci imunitního systému
  • vitamin C chrání buňky před oxidativním poškozením

Dávkování

Dospělí užívají 1–2 tablety denně.


Složení

Každá tableta obsahuje: Vitamín C (kyselina askorbová)....500 mg (625% RHP)
Složení: nosič (celulóza), leštící látka (rostlinná kyselina stearová, rostlinný stearan hořečnatý, oxid křemičitý), protispékavá látka (modifikovaná celulózová guma), nosič (rozpustná celulóza), leštící látka (karnaubský vosk)


Upozornění

Skladujte při teplotě 15 – 25 °C, mimo dosah malých dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.