Kosmetika

ZUII Organic BIO Rtěnka Sheer s bambuckým máslem Seduction 2 g

Pečujte o Vaše rty pomocí rtěnky s bambuckým máslem a rostlinnými extrakty. Účinně zklidňuje, hydratuje a zjemňuje rty. Zajišťuje dlouhotrvající krytí.

695
Doprava zdarma

O produktu: ZUII Organic BIO Rtěnka Sheer s bambuckým máslem Seduction 2 g

50115964

Úvod

Pečujte o Vaše rty pomocí rtěnky s bambuckým máslem a rostlinnými extrakty. Účinně zklidňuje, hydratuje a zjemňuje rty. Díky vydatné krémové textuře se velmi snadno nanáší a její intenzivní pigmenty zajišťují dlouhotrvající krytí. O hedvábně jemnou péči, zklidnění, ochranu a hydrataci se stará bambucké máslo doprovázené extrakty z jojoby, aloe vera a slunečnice, díky nimž máte jistotu, že vaše rty dostávají vše, co potřebují.

Výsledek:

  • zklidňuje, hydratuje a zjemňuje rty
  • zajišťuje dlouhotrvající krytí
  • dodává rtům potřebnou péči

Složení

S garantovaným bio podílem 95–97 % je ZUII ORGANIC celosvětově první BDIH/COSMOS certifikovaná dekorativní bio kosmetika z květin a jejich květů. Unikátní složení obohacené o bambucké máslo, aloe vera a slunečnici.


Použití

Nanášejte na rty a kopírujte při tom jejich obrys. V průběhu dne opakujte pro intenzivní barvu.


O značce

Rodinný podnik s tradicí ZUII ORGANIC z Austrálie dokazuje, že lze dopřát pleti příjemnou bio certifikovanou kosmetiku a okouzlující make-up produkty s vysokým bio podílem, aniž by utrpěla kvalita, vůně nebo snad paleta odstínů nabízených produktů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.