Doplněk stravy

Dr. Max Complex 3 Active 180 tablet

Značka: DR. MAX

Dr. Max Complex 3 Active obsahuje kombinaci glukosaminu, MSM a chondroitinu doplněnou vitaminem C, který je potřebný pro normální tvorbu kolagenu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z dubnového letáku a kupóny. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
599

Cena za 100 kusů: 332,78 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Dr. Max Complex 3 Active 180 tablet

50142166

Úvod

Kompletní výživa pro vaše klouby. Doplněk stravy Dr. Max Complex 3 Active obsahuje kombinaci glukosaminu, chondroitinu, MSM a vitaminu C v jedné tabletě. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek a pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.

Hlavní složky:

  • glukosamin sulfát se přirozeně vyskytuje v lidském těle a je základní stavební složkou kloubní chrupavky
  • chondroitin sulfát je jednou z hlavních složek mezibuněčné hmoty kloubních chrupavek
  • MSM (methylsulfonylmethan) je zdrojem organicky vázané síry, která se nachází ve všech buňkách lidského těla a je složkou dvou esenciálních aminokyselin (cysteinu a methioninu)

Dávkování

Užívejte 3 tablety denně. Tablety lze užít i najednou. Přípravek užívejte minimálně 2 měsíce. Kúru opakujte 2-3x ročně. Optimální je dlouhodobé užívání.


Složení

Glukosamin sulfát 1500 mg, MSM 900 mg, chondroitin sulfát 600 mg a vitamin C 36 mg (45 % referenční hodnoty příjmu) ve 3 tabletách.

Glukosamin sulfát 2KCl, methylsulfonylmethan (MSM), chondroitin sulfát sodný, zahušťovadlo (mikrokrystalická celulosa), stabilizátor (polyvinylpyrolidon), plnidlo (fosforečnany vápenaté), lešticí látka (polyvinylalkohol), L-askorbát vápenatý, emulgátor (hydroxypropylmethylcelulosa), protispékavé látky (hořečnaté soli mastných kyselin, talek), triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, barviva (oxidy a hydroxidy železa), zahušťovadlo (sodná sůl karboxymethylcelulosy).


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.