Kosmetika

KLORANE Šampon s výtažkem z pivoňky 200 ml + sérum 65 ml

Značka: KLORANE

Balíček ušitý na míru pro citlivou a podrážděnou vlasovou pokožku. Šampon a sérum dlouhodobě zmírňuje pocit podráždění a zajišťuje vlasové pokožce komfort na 24 hodin.

NAVÍC KLORANE Tuhý šampon s mangem 80 g Při nákupu produktů značky Klorane v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC KLORANE Tuhý šampon s mangem 80 g za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: KLORANE Šampon s výtažkem z pivoňky 200 ml + sérum 65 ml

50119723

Úvod

Balíček ušitý na míru pro citlivou a podrážděnou vlasovou pokožku. Obsahuje Klorane Šampon s výtažkem z pivoňky 200 ml + Klorane SOS sérum s výtažkem z pivoňky 65 ml.

2 kroky ke zklidnění vlasové pokožky

  • Klorane Šampon s výtažkem z pivoňky šetrně myje citlivou a podrážděnou vlasovou pokožku. Fyziologické pH respektuje ochrannou bariéru pokožky. Obsahuje výtažek z pivoňky a díky této složce je vlasová pokožka zklidněná minimálně po dobu 24 hodin. Vlasy jsou hebké a snadno se rozčesávají.
  • Klorane SOS sérum s výtažkem z pivoňky dlouhodobě zmírňuje pocit podráždění a zajišťuje vlasové pokožce komfort na 24 hodin. Udržuje pokožku hydratovanou a obnovuje její rovnováhu.

Použití

Klorane Šampon s výtažkem z pivoňky: Naneste do vlhkých vlasů, napěňte, poté po několik vteřin masírujte vlasovou pokožku. Důkladně opláchněte. Stačí jen malé množství šampónu. Klorane SOS sérum s výtažkem z pivoňky: Nastříkejte na vlhkou nebo suchou vlasovou pokožku a jemně masírujte, aby se přípravek rovnoměrně vstřebal. Neoplachujte.


Upozornění

V případě kontaktu s očima, je důkladně vypláchněte čistou vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.