Zdravotnické prostředky

Dr. Max Instant cold pack 15 x 11 cm 3 ks

Značka: DR. MAX
1.0

Chladivý polštářek s okamžitým účinkem pomáhá ulevit od bolesti a otoku způsobených výrony, pohmožděním, kousnutí hmyzem.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z dubnového letáku a kupóny. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
99
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Dr. Max Instant cold pack 15 x 11 cm 3 ks

50120491

Úvod

Jednorázový chladivý polštářek s okamžitým účinkem je ideální pro úlevu od bolesti a otoků způsobených výrony, pohmožděním, drobnými popáleninami, bolestmi zubů, kousnutí hmyzem. Funguje na principu fyzikální terapie chladem. Balení obsahuje 3 polštářky o rozměrech 15 x 11 cm. Terapie chladem je nejčastěji používanou léčbou akutních sportovních úrazů. Chladivý polštářek s okamžitým účinkem funguje tak, že snižuje teplotu poškozených tkání. To vede ke zúžení krevních cév a tím ke sníženému množství krve směřující do místa poranění, což snižuje otok.


Složení

Urea, voda.


Použití

Nahmatejte vnitřní pouzdro a pevně jej stiskněte, abyste jej roztrhli. Důkladným protřepáním promíchejte obsah. Zabalte polštářek do látky a přiložte na postižené místo. Po použití zlikvidujte. 

Neaplikujte na otevřené rány nebo poškozenou pokožku. Nepoužívejte déle než 20 minut. Neaplikujte nepřetržitě déle než 10 minut. Dětem do 3 let a osobám s kognitivním postižením by měla při aplikaci asistovat dospělá osoba.


Upozornění

Produkt je navržen pro použití při pokojové teplotě. Nechlaďte, ani neuchovávejte polštářek v lednici nebo mrazáku. Pouze pro vnější použití. Neotevírejte a ani nijak nepoškozujte polštářek. Před použitím zkontrolujte, zda není polštářek poškozený a po aktivaci, zda dobře těsní. V případě poškození polštářku nebo úniku obsahu zlikvidujte s domovním odpadem. Pokud se obsah polštářku dostane na kůži nebo do očí, odstraňte polštářek, opláchněte zasažené místo důkladně vodou a v případě potřeby vyhledejte lékařskou pomoc. V případě náhodného požití nevyvolávejte zvracení, ale vyhledejte lékařskou pomoc.

Nepoužívejte polštářek v případě výskytu: Raynaudova syndromu, alergie na chlad, periferních cévních onemocněních, revmatoidní artritidy, poruchy kožní citlivosti v místě aplikace a neléčeného vysokého krevního tlaku.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.