Doplněk stravy

Dr. Müller Müllerovy pastilky se zázvorem a vitaminem C 12 pastilek

5.0

Pastilky s vitaminem C a extraktem ze zázvoru, který podporuje imunitu a přispívá k normálnímu trávení. Užívá se při prochladnutí i při nevolnosti během cestování.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Dr. Müller Müllerovy pastilky se zázvorem a vitaminem C 12 pastilek

50067183

Úvod

Pastilky s extraktem ze zázvoru a vitaminem C. Zázvor přispívá k normálnímu trávení a je podpůrným prostředkem při žaludečních potížích i při nevolnosti během cestování. Podporuje přirozenou obranyschopnost, napomáhá normální činnosti dýchacích cest, a tak je jeho užívání doporučováno i v období nachlazení. Vitamin C je přirozeným antioxidantem a přispívá k normální funkci imunitního systému. Obsah medu a vitaminu C zlepšuje chuťové vlastnosti pastilek. Müllerovy pastilky se zázvorem a vitaminem C jsou vhodné pro dospělé a děti od 3 let.

Hlavní vlastnosti:

  • zázvor podporuje imunitu i normální činnost dýchacích cest
  • zázvor přispívá k normálnímu trávení
  • vitamin C podporuje imunitu a působí jako antioxidant

Dávkování

Dospělí: každé 3-4 hodiny 1 pastilku, maximálně 6 pastilek denně. Děti 10-15 let maximálně 5 pastilek denně, děti 3-10 let, těhotné a kojící ženy maximálně 3 pastilky denně. Pastilku nechte zvolna rozplynout v ústech.


Složení

Sacharóza, sladidlo (glukózový sirup), včelí med, kyselina L-askorbová (vitamin C), extrakt zázvoru.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Není vhodný pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy mohou přípravek užívat pouze po předchozí konzultaci s lékařem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.