Doplněk stravy

Generica Hedera bylinný roztok 100 ml

Značka: GENERICA

Bylinný roztok s obsahem extraktů z břečťanu popínavého a tymiánu obecného, které příznivě působí na dýchací cesty, doplněný betaglukanem z hlívy ústřičné.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Generica Hedera bylinný roztok 100 ml

50118346

Úvod

Rostlinné extrakty z břečťanu a tymiánu pro zdravé dýchací cesty obohacené betaglukanem z hlívy ústřičné. Příjemnou chuť přípravku ocení dospělí i děti od 3 let. Roztok neobsahuje lepek, laktózu, cukr ani alkohol a přidaná barviva.

Hlavní vlastnosti:

  • břečťan popínavý (Hedera helix) přispívá ke správné funkci dýchacích cest, pomáhá je zklidnit
  • tymián obecný (Thymus vulgaris) příznivě ovlivňuje dýchací cesty, napomáhá přirozené obranyschopnosti a působí jako antioxidant
  • betaglukan je unikátní přírodní komplexní polysacharid, čistota obsaženého betaglukanu je více než 90 % (0 % bílkovin) = účinnost a bezpečnost

Dávkování

Dětem od 3 do 6 let podávejte 2,5 ml 2x denně, děti ve věku 6-12 let užívají 5 ml 2x denně, děti od 12 let a dospělí užívají 5 ml 3x denně.


Složení

Extrakt z listů břečťanu popínavého 6-7: 1 (Hedera helix) 15 mg; Extrakt z natě Tymiánu obecného 7-13: 1 (Thymus vulgaris) 50 mg; Betaglukan (1,3 / 1,6 D) z hlívy ústřičné (Pleurotus ostreatus) 30 mg v 5 ml.

Nosič: čištěná voda; sladidlo: sorbitol; extrakt z natě Tymiánu obecného, betaglukan z hlívy ústřičné, extrakt z listů břečťanu popínavého, konzervační látka: sorban draselný.


Upozornění

Není vhodný pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Usazeniny jednotlivých složek přípravku jsou přirozeným jevem, před použitím protřepejte!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.