Doplněk stravy

Dr. Müller Bronchial sirup 300 g

Sirup s extrakty z břečťanu a plodů badyáníku, které napomáhají správnému fungování dýchacího ústrojí. Obsahuje vitamin C, který podporuje imunitu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Dr. Müller Bronchial sirup 300 g

50111491

Úvod

Sirup s extrakty z břečťanu a plodů badyáníku. Břečťan a badyán podporují správné fungování a zdraví dýchacího ústrojí. Navíc jedna lžička sirupu obsahuje více než 20 % doporučené denní dávky vitaminu C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Dr. Müller Bronchial sirup je vhodný pro děti od 3 let i dospělé.

Hlavní vlastnosti:

  • břečťan a badyán podporují správné fungování dýchacího ústrojí
  • vitamin C podporuje imunitu
  • vhodné pro děti i dospělé

Dávkování

Děti od 3 do 5 let: 3x denně ½ lžičky (2,5 ml). Děti od 6 do 11 let: 3- 4x denně ½ lžičky (2,5 ml) (odpovídá denní dávce extraktu 60-80 mg), maximální denní dávka je 10 ml (tj. 80 mg extraktu). Děti od 12 let a dospělí: 3x denně 1 lžička (5 ml) (odpovídá denní dávce extraktu 120 mg).


Složení

Invertní cukr, čištěná voda, extrakt listu břečťanu popínavého DER 2,5:1 [voda, břečťan popínavý (Hedera helix), konzervant (sorban draselný) ], vitamín C (L-askorbát sodný, L-askorbová kyselina), extrakt badyáníku pravého DER 5:1 [badyáník pravý (Illicium verum)], zahušťovadlo (xanthan), konzervant (sorban draselný).


Upozornění

Doplněk stravy. Není vhodný pro děti do 3 let. Není vhodný pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí! Před použitím protřepejte!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.