Kosmetika

Weleda Měsíčkový kojenecký krém na zadeček 30 ml

Značka: WELEDA
5.0

Chrání citlivou dětskou pokožku před vlhkostí a vznikem opruzenin v oblasti plenek. Pečuje o pokožku přírodními oleji a výtažky z měsíčku a heřmánku.

Velikost balení
149
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

Chytrá alternativa od Dr. Max

4.5
(8)
Pečuje o jemnou a citlivou pokožku pod plenkami a zklidňuje ji.

O produktu: Weleda Měsíčkový kojenecký krém na zadeček 30 ml

50120202

Úvod

Každá maminka chce pro své děťátko to nejlepší. Weleda Měsíčkový kojenecký krém na opruzeniny je péče o citlivou dětskou pokožku s přírodními oleji a výtažky z měsíčku a heřmánku. Díky obsahu lanolinu a oxidu zinečnatého tvoří na pokožce tenkou ochrannou vrstvu, která pomáhá předejít vzniku opruzenin pod plenkami. Měsíček, heřmánek a mandlový olej zjemňují a vyhlazují pokožku.

Výsledek:

  • chrání pokožku před nadměrnou vlhkostí
  • předchází vzniku opruzenin
  • zjemňuje a vyhlazuje pokožku

Složení

Voda, mandlový olej, sezamový olej, oxid zinečnatý, včelí vosk, lanolin (tuk z ovčí vlny), glyceridy mastných kyselin, přírodní hlinka, výtažek z měsíčku lékařského a heřmánku, parfém (přírodní éterické oleje), limonen*, linalool*, benzyl benzoát*, benzyl salicylát*, geraniol*. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy. * Součást přírodních éterických olejů.


Použití

Po šetrném očištění zadečku naneste měsíčkový krém v dostatečném množství na místa vystavená působení stolice, zejména do oblasti kožních záhybů. Přípravek je vhodný od prvního dne života.


O značce

Certifikovaná přírodní kosmetika. Nositel certifikátu NATRUE – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.