Kosmetika

Bella NIGHT Care Olejové mýdlo pro suché ruce 250 ml

Přípravek pro časté mytí rukou s olejem z moschusové růže, který bude hýčkat Vaši pokožku. Šetrné mycí složky jsou vhodné i pro suchou a oslabenou pokožku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Bella NIGHT Care Olejové mýdlo pro suché ruce 250 ml

50120036

Úvod

Přípravek pro časté mytí rukou s olejem z moschusové růže, který bude hýčkat Vaši pokožku. Kombinace šetrných mycích složek a přírodních olejů respektuje přirozenou bariéru pokožky a nevysušuje. Je výborným řešením pro každého potřebuje umývat ruce často, například kosmetičky, lékaři či rodiny, které mají malé děti. Obsahuje olivový olej, arganový olej a panthenol, které přispívají ke správné hydrataci pokožky a zklidňují případné podráždění či svědění. Bella NIGHT Care Olejové mýdlo je dostatečně šetrné pro suchou, extrémně suchou a oslabenou pokožku. Lze jej použít i pro běžnou hygienu pokožky těla. Je vhodné pro dospělé a děti od 2 let.

Výsledek:

  • vhodné pro časté mytí rukou
  • vhodné pro suchou a extrémně suchou pokožku
  • chrání přirozenou bariéru pokožky a nevysušuje
  • přírodní oleje a panthenol hydratují a zklidňují pokožku
  • lze použít i pro hygienu pokožky těla

Složení

Sójový olej, slunečnicový olej a panthenol čistí pokožku a zároveň podporují správnou funkci bariéry pokožky; olivový olej, kukuřičný olej, lecithin zklidňují a poskytují antioxidační ochranu; arganový olej a olej z Mošusové růže pomáhají zmírnit svědění pokožky a regenerují. Látky, které podporují mycí účinek: laureth 4 (změkčuje pokožku a dobře ji čistí), propylen glycol (váže v pokožce vodu podobně jako glycerin a tím ji hydratuje), polyethylen glycol (pomáhá mycímu účinku olejového mýdla). Vůně je zpříjemněna čistou esencí, která je schválená a vhodná pro děti s atopickým ekzémem. Neobsahuje chemické konzervanty, sodné alkalické chemikálie ani alkohol.


Použití

Olejové mýdlo používejte opakovaně kdykoli potřebujete umýt ruce. Opláchněte ruce tekoucí vodou a naneste mýdlo na vlhkou pokožku. Napěňte a  nechte přibližně půl minuty působit. Poté ruce opláchněte čistou teplou vodou.


Upozornění

Zabraňte styku s očima.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.