Zdravotnické prostředky

Dr. Max Scar Gel 15 g

Značka: DR. MAX

Zdravotnický prostředek ve formě gelu určený k prevenci a léčbě hypertrofických a keloidních jizev a také k prevenci a léčbě strií. Pro dospělé i děti.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z dubnového letáku a kupóny. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
349
Doprava zdarma

O produktu: Dr. Max Scar Gel 15 g

50120721

Úvod

Gel k ošetření jizev a strií. Přípravek Dr. Max Scar Gel se používá k prevenci a léčbě hypertrofických a keloidních jizev, které se vyskytují na kůži po operaci, poranění nebo v důsledku popálenin, tetování, piercingu, akné nebo abscesů. Je také indikován k prevenci a léčbě strií. Gel vytváří na pokožce ochranný a pružný film a podporuje správný fyziologický proces vzniku jizvy.

Hlavní vlastnosti:

  • na jizvy jakéhokoli typu a velikosti
  • na tělo, obličej, klouby i ochlupené části těla
  • vhodný i pro děti, těhotné a kojící ženy, osoby s citlivou pokožkou

Scar Gel aplikujte krátce po uzavření jizvy (obvykle 2-3 týdny po poranění nebo chirurgickém zákroku). Doba léčby u nově vzniklých jizev je přibližně 8 týdnů, u starých jizev pak 3-6 měsíců. U strií během těhotenství používejte gel od 2. trimestru a pokračujte další 2-3 měsíce po porodu. U ostatních typů strií aplikujte gel po celou dobu, kdy je kůže vystavena zátěži a po tomto období pokračujte po dobu dalších 2-3 měsíců.


Složení

Polydimethylsiloxan, polydimethylsiloxan krospolymer, trimethylsiloxysilikát.


Použití

Na jizvu naneste tenkou vrstvu Scar Gelu, jemně vetřete a nechte zaschnout. Pro dosažení nejlepších výsledků by měl být silikonový film udržován nepřetržitě v kontaktu s kůží (24 hodin denně). Pokud jste nanesli příliš mnoho gelu, bude trvat déle, než zaschne, a může dojít ke znečištění oblečení. Opatrně odstraňte přebytek a nechte dále zasychat. Pokud oblast aplikace omyjete, opakujte aplikaci Scar Gelu, abyste obnovili silikonovou ochrannou vrstvu.


Upozornění

Pouze k zevnímu použití. Vyvarujte se kontaktu s očima a sliznicemi. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte na otevřené rány a popáleniny třetího stupně. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na jakoukoli složku přípravku.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.