Kosmetika

Eveline BIO Manuka Denní a noční krém 50+ 50 ml

Značka: EVELINE
Produktová řada: BIO Manuka

Pečujte o Vaši pleť pomocí zpevňujícího krému s manukovým medem. Krém efektivně vyhlazuje a zpevňuje pokožku, redukuje výskyt vrásek a předchází jejich vzniku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Eveline BIO Manuka Denní a noční krém 50+ 50 ml

50115805

Úvod

Pečujte o Vaši pleť pomocí zpevňujícího krému s manukovým medem. Krém efektivně vyhlazuje a zpevňuje pokožku, redukuje výskyt vrásek a předchází jejich vzniku. Technologie Bio manuka therapy kombinuje výživný manukový med s protivráskovou silou komplexu Bee lift tox, napodobující peptid obsažený ve včelím jedu. Obsahuje patentovaný komplex Oligopatch™, který modeluje a napíná pokožku. Vhodné především pro zralou a citlivou pleť nad 50 let.

Výsledek: 

  • vyhlazuje pokožku
  • zpevňuje pokožku
  • redukuje výskyt vrásek a předchází jejich vzniku

Složení

Manukový med hloubkově vyživuje pokožku, olej z kamelie zpomaluje procesy stárnutí, vápník pomáhá pokožku regenerovat. Bee lift tox vyhlazuje vrásky. Oligopatch™ pokožku modeluje a napíná.


Použití

Každé ráno a večer aplikujte na očištěnou pokožku obličeje, jemně vmasírujte.


O značce

Dlouholeté zkušenosti, vysoká kvalita a garantované účinnosti výrobků Eveline Cosmetics si snadno získávají důvěru. Eveline Cosmetics se zaměřuje na inovace a vyvážený vztah ceny a kvality a rychlou reakci na nové trendy - to je důvod, proč Eveline Cosmetics vytvořili kosmetiku, která splňuje očekávání a potřeby klientů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.