Péče o dítě

Suavinex Fusion Šidítko latex -2-4m 1 ks modrý pes

Značka: SUAVINEX

Uklidňující dudlík s pružnou latexovou savičkou pro předčasně narozené děti. Savička má fyziologický tvar kapky a vzduchové průduchy zabezpečují stálou cirkulaci vzduchu kolem dětské pusinky.

*Sleva 15 % při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu produktů značky Suavinex v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte slevu 15 %. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Suavinex Fusion Šidítko latex -2-4m 1 ks modrý pes

50117928

Úvod

Uklidňující dudlík s něžným obrázkem a fyziologickou savičkou, která je vyrobena z pružného latexu. Vykrojený tvar motýlka a vzduchové průduchy zajišťují stálou cirkulaci vzduchu kolem dětské pusinky. Šidítko Suavinex Fusion krásně ladí s dudlíky i kojeneckými láhvemi v podobném dekoru ze stejné řady. Velikost savičky je vhodná pro předčasně narozené děti od -2 do 4 měsíců.

Uklidňuje a konejší

Dudlík je velkým pomocníkem pro klid Vašeho miminka, ať již při spánku nebo vycházce. Je dokázáno, že sání dudlíku přináší miminku příjemný pocit, jež ho uklidňuje a konejší. Fyziologická savička ve tvaru kapky je v ústech vždy ve správné poloze a vyvíjí minimální tlak na patro.

Hlavní vlastnosti:

  • latexová fyziologická savička
  • velikost pro předčasně narozené děti od -2 do 4 měsíců
  • neobsahuje BPA

Složení

Vyrobeno v rámci EU. Veškeré výrobky jsou bez BPA, klinicky testované a vyrobené španělským farmaceutickým výrobcem. Barvy použité pro dekorování výrobků značky Suavinex jsou přírodní a netoxické.


Použití

Před prvním použitím dudlík z hygienických důvodů pět minut vyvařte, nechte jej ochladit a odstraňte z něj zbytky vody. Před každým použitím dudlík umyjte. K čištění použijte teplou vodu a mýdlo. Nepoužívejte agresivní roztoky jako čistící prostředky a rozpouštědla.


Upozornění

V zájmu bezpečnosti a zdraví Vašeho dítěte: Před každým použitím výrobek pečlivě zkontrolujte. Natáhněte dudlík do všech směrů. V případě jakýchkoli známek poškození nebo opotřebení jej vyhoďte. Používejte pouze držáky dudlíků, které byly testovány v souladu s normou EN 12586. Na dudlík nikdy nepřipínejte jiné šňůrky nebo stuhy. Mohlo by dojít k udušení dítěte. Nikdy savičku nenamáčejte do sladkých tekutin nebo léků, dítěti to může způsobit zubní kazy. Po jednom až dvou měsících používání dudlík z bezpečnostních a hygienických důvodů vyměňte. Pokud dudlík zůstane v ústech dítěte, nenechte se vyvést z míry. Je navržen tak, aby ho dítě nemohlo spolknout. Co nejopatrněji jej vyjměte z úst.


O značce

Španělská společnost Suavinex, specialista na kojenecký sortiment, vytváří své produkty s láskou a pečlivostí. V období, kdy nic na světě není důležitější než Vaše dítě, je smyslem této značky přispět k tomu, aby se cítilo dobře, protože pak budete šťastní i Vy. Funkční a bezpečné výrobky si rozumí s módními trendy. Kolekce jsou každý rok obměňovány a lahvičky, dudlíky a klipsy byly povýšeny na skutečně módní doplňky pro miminka.

Kvalita je zásadní

Výrobky jsou certifikované a firma spolupracuje s Výborem For Child Use and Care Articles, organizace pověřené zpracováním norem pro dětské výrobky v Evropě. Vývoj šidítek a saviček probíhá za spolupráce se Španělským sdružením dětského zubařství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.