Doplněk stravy

Dr. Müller Tusolven sirup 300 g

Sirup pro děti od 3 let s pelargonií a vitaminem C, který podporuje imunitu. Pelargonie přispívá k normální funkci dýchacího systému.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Dr. Müller Tusolven sirup 300 g

50111493

Úvod

Sirup pro dospělé a děti od 3 let s pelargonií a vitaminem C. Dr. Müller Tusolven sirup obsahuje 20 mg/5 ml extraktu jihoafrické pelargonie, která podporuje normální funkci dýchacího systému. Vitamin C podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu.

Hlavní vlastnosti:

  • pelargonie podporuje normální funkci dýchacího systému
  • vitamin C podporuje normální funkci imunitního systému
  • vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání

Dávkování

Děti od 3 do 5 let: ½ lžičky (2,5 ml) 3x denně (odpovídá denní dávce extraktu 30 mg). Děti od 6 do 11 let: 1 lžička (5 ml) 2x denně (odpovídá denní dávce extraktu 40 mg). Děti od 12 let a dospělí: 1 lžička (5 ml) 3x denně (odpovídá denní dávce extraktu 60 mg). Před použitím protřepejte!


Složení

Invertní cukr, čištěná voda, suchý extrakt kořene pelargonie DER 10:1 (Pelargonium sidoides), vitamín C (L-askorbát sodný, L-askorbová kyselina), konzervant (sorban draselný).


Upozornění

Doplněk stravy. Není vhodný pro děti do 3 let. Není vhodný pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí! 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.