Kosmetika

ACM DUOLYS SPF50+ krém proti stárnutí pleti 50 ml

Značka: ACM

Chrání pokožku před předčasným stárnutím vlivem slunečního záření. Poskytuje velmi vysokou ochranu před UVA/UVB zářením. Lehká fluidní textura.

575
Doprava zdarma

O produktu: ACM DUOLYS SPF50+ krém proti stárnutí pleti 50 ml

50119899

Úvod

Chrání pokožku před předčasným stárnutím vlivem slunečního záření. ACM DUOLYS SPF50+ krém proti stárnutí pleti má díky organickým a minerálním filtrům a mikronizovanému extraktu z perel optimální ochranný faktor a poskytuje velmi vysokou ochranu před UVA/UVB zářením. Lehká fluidní textura se snadno nanáší a nezanechává bílý film. Krém je vhodný pro světlou pokožku pleť i pokožku, která vykazuje intoleranci vůči slunečním paprskům.  

Výsledek:

  • velmi vysoká ochrana před UVA/UVB zářením
  • předchází předčasnému stárnutí pokožky
  • lehká fluidní textura

Složení

Komplex vysoce účinných fotostabilních filtrů.


Použití

Naneste vydatnou vrstvu krému 30 minut před vystavením pokožky slunci. Nedostatečné množství přípravku výrazně snižuje úroveň ochrany. Pravidelně vrstvu krému obnovujte po koupání, při pocení a po utření ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nadměrné slunění je pro zdraví nebezpečné. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100 % ochranu proti slunečnímu záření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.