Kosmetika

Diet Esthetic Dračí krev sérum 100ml

Luxusní péče o pleť obličeje i pokožku celého těla s přírodními extrakty. Hydratuje a osvěžuje pokožku a zlepšuje její elasticitu, pomáhá vyhlazování vrásek.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Diet Esthetic Dračí krev sérum 100ml

50095512

Úvod

Pleťové sérum pro péči o pleť obličeje a pokožku celého těla. Je obohaceno vzácnými výtažky z červené pryskyřice posvátného stromu Crotonu lechleri, které obsahují látky s vyhlazujícími a silnými antioxidačními schopnostmi. Po nanesení dračího séra pocítíte ihned dokonalé uvolnění a příjemné osvěžení. Vaše pokožka bude rychle čerpat sílu a potřebnou hydrataci, bude pevnější a přirozeně pružná. Po pravidelném používání získá pokožka dlouhodobou elasticitu, která Vám pomůže v boji proti známkám předčasného stárnutí pokožky. Hedvábná konzistence a lehká vůně dělá z používání tohoto přípravku jedinečnou relaxační záležitost, kterou budete často rádi opakovat.

Pro koho je sérum určeno

Diet Esthetic Dračí krev sérum lze použít na všechny typy pleti. Je vhodné pro péči o suchou a citlivou pleť, prospívá problematické nebo znečištěné pokožce. Neucpává póry, proto ho mohou používat i osoby s mastnou pletí. Přípravek zanechává pokožku po použití hebkou, vláčnou a přirozeně pružnou. Dodává pleti hydrataci a dokáže jedinečným způsobem prospěti i pokožce po opalování.

Výsledek:

  • hydratuje pokožku a zlepšuje její elasticitu
  • pomáhá vyhlazení vrásek drobných linek v obličeji
  • jemná hedvábná textura a příjemná vůně

Prevence tvorby strií

Diet Esthetic Dračí krev sérum má velmi dobré preventivní účinky má na vznik strií, které vznikají vlivem nepřiměřeně rychlého napínání málo elastické kůže – například na bříšku a prsou v těhotenství nebo při velkém nárůstu hmotnosti během krátké doby. Jemné sérum dodá pokožce potřebnou pružnost, elasticitu a přirozeným způsobem ji tak ochrání před poškozením.


Složení

Dvě nejdůležitější složky – výtažek z pryskyřice dračího stromu a Aloe vera jsou pěstované ve volné přírodě, nejsou zatěžovány chemickými přípravky ani hnojením a splňují tak nejpřísnější normy pro označení bio suroviny. Výtažky z pryskyřice ze stromu Crotonu Lechleri obsahují látky s vyhlazujícími schopnostmi – taspin a proanthocyanidins.Taspin působí proti bakteriím, proanthocyanidins má úžasné antioxidační schopnosti. Aloe vera zjemňuje a zvláčňuje pokožku, zklidňuje ji a do hloubky hydratuje. Šípkový olej, vitamin B, vitamin E, retinol, sojové proteiny, glycerin, olivový olej, výtažky z listů oliv, linalol.


Použití

Přípravek nanášejte na čistou a suchou pleť obličeje nebo na pokožku celého těla. Pro lepší vstřebatelnost jemně vmasírujte krouživými pohyby.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.