Kosmetika

Suavinex Masážní olej na hráz 30 ml

Značka: SUAVINEX

Masážní olej s olejem z pšeničných klíčků pro zvýšení elasticity pokožky hráze. Při pravidelném masírování předchází natržení či nutnosti nastřižení hráze při porodu.

*Sleva 15 % při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu produktů značky Suavinex v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte slevu 15 %. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Suavinex Masážní olej na hráz 30 ml

50120562

Úvod

Masážní olej s šípkovým olejem a olejem z pšeničných klíčků pro zvýšení elasticity pokožky. Suavinex Masážní olej na hráz pomáhá pokožce budoucích maminek získat flexibilitu a pružnost a při pravidelném masírování předchází natržení či nutnosti nastřižení hráze při porodu. Je vhodný od 34. týdne těhotenství. Olej obsahuje 98 % složek přírodního původu a je vhodný i pro citlivou pokožku. Byl klinicky testován pod dermatologickou kontrolou. Suavinex Masážní olej je ideální také pro péči o jizvy po císařském porodu.

Výsledek:

  • zvláčňuje pokožku hráze a zlepšuje její elasticitu
  • s olejem z pšeničných klíčků a šípkovým olejem
  • 98 % přírodních ingrediencí

Suavinex volí udržitelnost

Obaly výrobků jsou vyrobeny z recyklované lepenky a tuby s použitím biologického materiálu z obnovitelných surovin – z cukrové třtiny udržitelného původu.


Složení

Olej z pšeničných klíčků poskytuje pružnost a flexibilitu, šípkový olej pomáhá regenerovat pokožku, vitamin E působí jako antioxidant.


Použití

V pohodlné a uvolněné poloze (v podřepu, vsedě nebo vleže) naneste každý den několik kapek oleje na perineální oblast a masírujte po dobu 5 až 10 minut.


Upozornění

Pouze pro vnější použití.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.