Kosmetika

Saloos BIO Královská péče Argan & Opuncie & Růže 20 ml

Značka: SALOOS
5.0

Hýčkejte pleť exkluzivní kombinací vzácných olejů z arganu, opuncie a damašské růže, které vrací pleti vitalitu a hebkost. Pomáhají vyhladit vrásky a rozjasní vzhled pleti.

259

Cena za 100 ml: 1 295,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Saloos BIO Královská péče Argan & Opuncie & Růže 20 ml

50119566

Úvod

Nechte svou pleť hýčkat exkluzivní kombinací vzácných olejů z arganu, opuncie a damašské růže, které vrací pleti vitalitu a hebkost. Saloos BIO Královská péče Argan & Opuncie & Růže pěstí a vyživuje pokožku. Přírodní rostlinné oleje jsou bohaté na vitaminy a esenciální mastné kyseliny, které poskytují pleti vláčnost a hydrataci, pomáhají vyhladit vrásky a rozjasní vzhled pleti. Olej je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro zralou a náročnou.

Výsledek:

  • vrací pleti vláčnost a hydrataci
  • pěstí a vyživuje pokožku
  • vyhlazuje a rozjasňuje pleť

Složení

Rostlinné oleje: bio arganový, bio opunciový. Esenciální oleje: bio růže, Citronellol*, Geraniol*, Eugenol*, * součást éterického oleje.


Použití

Ráno a večer aplikujte pár kapek oleje, jemně vmasírujte do mírně navlhčené pleti.


O značce

Díky vysoké kvalitě získala značka Saloos označení „Certifikovaná přírodní kosmetika“. Pečlivě vybrané rostlinné oleje, bio oleje lisované za studena a vzácné esenciální oleje obsahují velké množství bioaktivních látek, vitamínů a minerálů v přirozené podobě. Přípravky Saloos neobsahují konzervanty, barviva ani parfémy a jsou vhodné i pro citlivou pokožku, která špatně snáší běžné přípravky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.