Kosmetika

Scottish Fine Soaps Au Lait mléko na ruce 300 ml

Mléko na ruce a nehty s příjemnou mléčnou vůní. Obsahuje mandlový olej pro hydrataci a zvláčnění pokožky. Vhodné pro ženy i muže.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Scottish Fine Soaps Au Lait mléko na ruce 300 ml

50107787

Úvod

Práce rukama si vyžaduje svou daň. Pokožka je drsná a popraskaná, je proto potřeba se o ni starat a důkladně ji hydratovat. Pro výživu rukou včetně nehtů je určeno mléko na ruce z řady Au Lait. Přípravek obohacený o mandlový olej hydratuje a zanechává pleť sametově jemnou s příjemným mýdlovo-mléčným aromatem. Mléko je určeno pro muže i ženy.

Výsledek:

  • zvláčňuje pokožku
  • zanechává příjemné mýdlovo-mléčné aroma
  • hydratuje a vyživuje ruce a nehty

Složení:

Univerzální krémové mléko na ruce je vhodné pro muže a ženy. Neobsahuje parabeny, je proto zaručena jeho vysoká snášenlivost u všech druhů pleti včetně citlivé pokožky. Mléko je obohaceno o mandlový olej, který pokožku zvláčňuje, vyživuje a zanechává ruce sametově hebké. Pokožka navíc smyslně voní díky mýdlovo-mléčnému aromatu.

Použití:

Aplikujte na pokožku rukou a nehty. Naneste mléko v menším množství a jemně vmasírujte do pokožky, aby se přípravek vstřebal. Opakovaně používejte kdykoliv během dne dle potřeby, především po činnostech namáhajících ruce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.