Potravina pro zvláštní lékařské účely

Sunar Expert AR & Comfort 1 700 g

Značka: SUNAR
5.0

Sunar Expert AR & Comfort 1 představuje tři řešení v jednom pro nejčastější zažívací potíže: ublinkávání, zácpy, koliky. Pro kojence od narození.

489

Cena za 1 kg: 287,65 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Sunar Expert AR & Comfort 1 700 g

50144417

Úvod

Tři řešení v jednom pro nejčastější zažívací potíže: ublinkávání, zácpy, koliky. Sunar Expert AR & Comfort 1 je určený pro řízenou dietní výživu kojenců, kteří po jídle ublinkávají nebo mají zácpu. Jeho složení je obohaceno o speciální látku karubin, získávanou ze semen svatojánského chleba. Ta přispívá k zahuštění obsahu žaludku, a tím i snížení výskytu ublinkávání. Pro kojence od narození.

Proč vybrat Sunar Expert AR & Comfort

  • tři řešení v jednom pro nejčastější zažívací potíže: ublinkávání, zácpy, koliky
  • šetrnější k přírodě – bez palmového oleje

Složení

Odtučněné mléko, smetana (obsahuje mléčný tuk),  demineralizovaná syrovátková bílkovina (z mléka), rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), galaktooligosacharidy (GOS) (z mléka), kukuřičný škrob, maltodextrin, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), karubin 1 %, emulgátor: sójový lecitin, rybí olej, chlorid draselný, citronan sodný, citronan vápenatý, antioxidant: (extrakt s vysokým obsahem tokoferolů, L-askorbyl-6-palmitát), cholin chlorid, uhličitan vápenatý, olej z Mortierella alpina, kyselina L-askorbová, síran hořečnatý, hydroxid draselný, vápenaté soli kyseliny fosforečné, taurin, hydroxid vápenatý, inositol, síran železnatý, cytidin 5´-monofosforečnan (CMP), síran zinečnatý, sodná sůl uridin 5´-monofosforečnanu (UMP), retinyl acetát, D-pantothenát vápenatý, cholekalciferol, L-karnitin, adenosin 5´-monofosforečnan (AMP), sodná sůl guanosin 5´-monofosforečnanu (GMP), sodná sůl inosin 5´-monofosforečnanu (IMP) , fytomenadion, síran měďnatý, nikotinamid, D-biotin, thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, jodid draselný, kyselina listová, síran manganatý, seleničitan sodný. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Baleno v ochranné atmosféře.


Použití

  • Pečlivě si umyjte a osušte ruce. Vysterilizujte dudlík, lahev a kroužek tak, že je ponoříte na 10 minut do vařící vody.
  • V jiné nádobě převařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte ji vychladnout přibližně na 40 °C. Vlijte požadované množství do vysterilizované lahve (viz. dávkovací tabulka). Nespotřebovanou převařenou vodu již pro další přípravu mléka nepoužívejte.
  • Naplňte odměrku vrchovatě práškem, přebytek zarovnejte ostřím nože a vsypte do lahve požadovaný počet odměrek (viz dávkovací tabulka). Dobře zavřete a důkladně protřepejte, až se prášek rozpustí. Používejte pouze přiloženou odměrku.
  • Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného. Neměňte poměr prášku a vody.
  • Před podáváním zkontrolujte teplotu mléka na vnitřní straně zápěstí a ihned podávejte.
  • Vždy podávejte pouze čerstvě namíchanou porci. Připravenou porci spotřebujte nejdéle do 1 hodiny. Nespotřebovanou porci dále neuchovávejte a znovu nepodávejte.
  • Po přípravě každé dávky balení vždy pečlivě uzavřete a uložte na suchém a tmavém místě. Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Obsah otevřeného balení spotřebujte do 4 týdnů.
  • Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě do 24 °C v dostatečné vzdálenosti od tepelných zdrojů. Neskladujte v chladničce.

Dávkování

Jedná se o orientační doporučené dávkování. Protože každé dítě má jiné potřeby, konzultujte dávkování se svým pediatrem.

Věk kojence

Počet mléčných porcí na den (24 h)

Doporučená celková potřeba mléka na den (v ml)

1-2 týdny

6

   600

3-4 týdny

5

   675

2 měsíce

5

   825

3-4 měsíce

5

1 000

5-6 měsíců

5

1 165

 Příprava jedné porce

Voda (ml)

Počet zarovnaných odměrek

Množství obnoveného mléka (v ml)

90

3

    100

120

4

    135

150

5

    165

180

6

    200

210

7

    233


Upozornění

Důležité upozornění: Mateřské mléko je pro výživu novorozenců a kojenců nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou. Sunar Expert AR & Comfort 1 je nutričně kompletní kojenecká výživa v prášku, vhodná jako jediný zdroj výživy pro kojence od narození, pokud nemohou být kojeni. Potravina pro zvláštní lékařské účely. Sunar Expert AR & Comfort 1 musí být používán pouze pod lékařským dohledem. Je určen pro řízenou dietní výživu kojenců, kteří trpí buď drobným ublinkáváním nebo mají zácpu, případně se u nich vyskytují oba problémy. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Při krmení neponechávejte dítě bez dozoru, hrozí riziko zalknutí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.