Kosmetika

Saloos BIO Královská péče Argan & Opuncie & Levandule 20 ml

Značka: SALOOS

Udržuje vlhkost pleti, projasní pokožku a obnovuje její vitalitu. Pleť je po použití vláčná a vyhlazená. Levandulová silice pomáhá regeneraci a zklidnění pleti.

255

Cena za 100 ml: 1 275,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Saloos BIO Královská péče Argan & Opuncie & Levandule 20 ml

50119567

Úvod

Využijte bohatství skryté uvnitř přírodních olejů, které je pokladnicí revitalizujích živin pro Vaši pokožku. Saloos BIO Královská péče Argan & Opuncie & Levandule skvěle udržuje vlhkost pleti, projasní pokožku a obnovuje její vitalitu. Pleť je po použití vláčná a vyhlazená. Levandulová silice pomáhá regeneraci a zklidnění pleti. Olej je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro zralou a náročnou.

Výsledek:

  • hydratuje a vyhlazuje pokožku
  • vrací pleti jas a vitalitu
  • podporuje regeneraci a zklidnění pleti

Složení

Rostlinné oleje: bio arganový, bio opunciový.Esenciální oleje: bio levandule, Linalool*, Limonene*, Geraniol*,  * součást éterických olejů.


Použití

Pár kapek oleje jemně vmasírujte do mírně navlhčené pleti. Používejte ráno a večer.


O značce

Díky vysoké kvalitě získala značka Saloos označení „Certifikovaná přírodní kosmetika“. Pečlivě vybrané rostlinné oleje, bio oleje lisované za studena a vzácné esenciální oleje obsahují velké množství bioaktivních látek, vitamínů a minerálů v přirozené podobě. Přípravky Saloos neobsahují konzervanty, barviva ani parfémy a jsou vhodné i pro citlivou pokožku, která špatně snáší běžné přípravky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.