Hygienická pomůcka

NAT nice & true Tampony z organické bavlny s aplikátorem super 16 ks

Pohodlné, spolehlivé a hypoalergenní tampony z certifikované 100% organické bavlny s aplikátorem z cukrové třtiny. Spojují přírodní péči a moderní způsob života.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: NAT nice & true Tampony z organické bavlny s aplikátorem super 16 ks

50119592

Úvod

Pohodlné, spolehlivé a bezpečné. Tampony NAT nice & true spojují přírodní péči a moderní způsob života. Jsou vyrobeny z certifikované 100% organické bavlny a doplněny aplikátorem z cukrové třtiny. Žádné syntetické látky, které se mohou do těla uvolňovat a dráždit citlivou sliznici. Tampony NAT jsou bezpečné a hypoalergenní. Ačkoliv jsou vyrobené z přírodní bavlny, skvěle absorbují a díky drobným drážkám se snadno zavádějí. Mikro drážky navíc odvádějí tekutinu dovnitř tamponu a pomáhají posílit jeho absorpční schopnosti.

Certifikovaná kvalita

Tampóny se pyšní hned dvěma certifikacemi: GOTS certified potvrzuje výrobu z organické bavlny pocházející z certifikovaného ekologického zemědělství. Soil Association od britské společnosti Organic Soil Association se zabývá certifikací bio produktů ze všech oblastí ekologické výroby. Přísné standardy zaručují vysokou kvalitu použitých surovin.

Hlavní vlastnosti:

  • jemné a pohodlné
  • skvěle absorbují tekutinu
  • bezpečné a hypoalergenní

O značce

Evropská značka NAT nice & true se zaměřuje na zdraví šetrné produkty pro dámskou intimní péči. Dámské hygienické potřeby NAT neobsahují nežádoucí látky jako například mléka či parfémy. Jsou hypoalergenní a spolehlivé a pro ženy představují skvělý způsob, jak prožít menstruaci v pohodlí a bez starosti. Dámská hygiena NAT je perfektní kombinací přírodní péče a moderního evropského způsobu života. Nice to your body & true to your style! Dobré pro Vaše tělo, věrné Vašemu stylu!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.