Veterinární léčivý přípravek

Arpalit Neo Kožní sprej k léčbě ektoparazitóz a desinsekci příbytků 300 ml

Značka: ARPALIT
3.3

Působí proti blechám, klíšťatům, vším, všenkám a jejich vývojovým stádiím. Sprej můžete využít i desinsekci psích pelechů a příbytků.

245
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Arpalit Neo Kožní sprej k léčbě ektoparazitóz a desinsekci příbytků 300 ml

50120654

Úvod

Chraňte svého mazlíčka před nepříjemnými parazity. Arpalit Neo Kožní sprej k léčbě ektoparazitóz a desinsekci příbytků je vyhrazený veterinární léčivý přípravek který působí proti blechám, klíšťatům, vším, všenkám a jejich vývojovým stádiím. Nanáší se pomocí rozprašovače do srsti napadených zvířat. Sprej můžete využít i desinsekci psích pelechů a příbytků.

Hlavní vlastnosti:

  • působí proti blechám a klíšťatům
  • účinný proti vším a všenkám
  • lze použít k desinsekci příbytků zvířat

Dávkování

Kožní podání. Přípravek se nanáší stiskem rozprašovače proti směru srsti ze vzdálenosti 15-20 cm od povrchu těla. Velikost dávky se odvíjí od velikosti ošetřovaného zvířete. Ošetření se provádí jen do lehkého zvlhčení srsti přípravkem na povrchu těla zvířete s výjimkou hlavy (okolí očí, čenichu). K ošetření hlavy nastříkejte přípravek na dlaň ruky chráněné rukavicí a opatrně vetřete do srsti, aby nedošlo k zasažení otvorů. Srst se pročeše hřebenem, kartáčem nebo se rukou promne, aby přípravek prostoupil až na kůži. Po ošetření je nutné zvíře po dobu 48 hodin nekoupat. Příbytky, pelechy zvířat a jiná místa, kde se zvíře zdržuje a kde se dá s výskytem ektoparazitů počítat, postříkejte plošně několik sekund ze vzdálenosti 20-30 cm do lehkého, ale stejnoměrného zvlhčení ošetřované plochy a nechte zaschnout. Prostor po aplikaci důkladně vyvětrejte. Podle intezity napadení opakujte ošetření 1x týdně po dobu několika týdnů.


Složení

Permethrinum 25:75 (cis:trans) 4,7 mg, Fenoxycarbum 1,2mg.


Upozornění

Nepoužívat u nemocných zvířat. Nepoužívat u koček. Zamezte možnému styku koček se psy po ošetření. Nepoužívat u mláďat do 2 měsíců věku. Nepoužívat v době březosti a laktace. Nepoužívat do akvárií. Pro vodní organizmy, hady, ještěrky, včely a kočky je přípravek toxický. Není určeno pro potravinová zvířata.

 

Registrovaný název veterinárního léčivého přípravku: Arpalit Neo 4,7/1,2 mg/g –kožní sprej, roztok

VETERINÁRNÍ LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK, ČTĚTE POZORNĚ PŘÍBALOVOU INFORMACI. POUZE PRO ZVÍŘATA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.