Kosmetika

DS Laboratories Dandrene Anti-danruff kondicionér proti lupům 205 ml

Produktová řada: Dandrene

Obnovuje lesk vlasů po umytí a dlouhodobě zklidňuje svědivou pokožku. Obsahuje pyrithion zinečnatý, který působí proti bakteriím a plísním.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: DS Laboratories Dandrene Anti-danruff kondicionér proti lupům 205 ml

50120908

Úvod

Obnovuje lesk vlasů po umytí a dlouhodobě zklidňuje svědivou pokožku. DS Laboratories Dandrene Anti-danruff kondicionér proti lupům obsahuje pyrithionem zinečnatý, který působí proti bakteriím a plísním. Složení s Aloe vera má také báječný hydratační efekt a vyživuje vlasy i vlasovou pokožku. Výsledkem jsou krásné lesklé vlasy a pokožka hlavy je zklidněná a nesvědí.

Výsledek:

  • dlouhodobě hydratuje vlasy i pokožku
  • zklidňuje svědění a podráždění vlasové pokožky
  • maximální 2 % koncentrace pyrithionu zinečnatého

Pokročilá technologie nanosomů

Přípravky DS Laboratories využívají k přenosu aktivních látek mikroskopické částice takzvané nanosomy. Aktivní složky jsou patentovaným systémem zapouzdřeny v lipozomech o velikosti nano, které jsou schopny pronikat snadněji do pokožky a přenášejí tak aktivní látku na místo určení mnohem efektivněji. Tento systém přináší rychlejší účinnost a dlouhodobější výsledky.


Složení

Peptidy mědi, pyrithion zinečnatý, kyselina glykolová, kyselina šikimová, kyselina ursolová a extrakt z granátového jablka.  


Použití

Naneste přiměřené množství kondicionéru na šamponem umyté vlasy, nechte působit 1-2 minuty a poté důkladně opláchněte vodou. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.