Kosmetika

DS Laboratories Radia šampon pro citlivou pokožku 205 ml

Produktová řada: Radia

Hydratační péče a ochrana vlasů i vlasové pokožky s UV filtry a aloe vera. Šampon zklidňuje podráždění pokožky a nepříjemné pocity pnutí.

545
Doprava zdarma

O produktu: DS Laboratories Radia šampon pro citlivou pokožku 205 ml

50120913

Úvod

Hydratační péče pro vlasy i citlivou pokožku hlavy s aloe vera. DS Laboratories Radia šampon pro citlivou pokožku pomáhá zklidnit podráždění vlasové pokožky a nepříjemné pocity pnutí. Efektivně odstraňuje z vlasů stylingové produkty, minerální usazeniny a chemikálie, které se průběžně na vlasech vrství a zatěžují je. Složení šamponu chrání vlasy před sluníčkem, udržuje povrch vlasu uzavřený a zabraňuje zesvětlení vlasového vlákna, čímž uchovává zářivost barvy vlasů. Vlasy jsou po umytí pružné a hebké na dotek.

Výsledek:

  • hydratuje vlasy i vlasovou pokožku 
  • zklidňuje podráždění a odstraňuje nepříjemné pnutí
  • chrání vlasy před UV paprsky a vyblednutím jejich barvy

Pokročilá technologie nanosomů

Přípravky DS Laboratories využívají k přenosu aktivních látek mikroskopické částice takzvané nanosomy. Aktivní složky jsou patentovaným systémem zapouzdřeny v lipozomech o velikosti nano, které jsou schopny pronikat snadněji do pokožky a přenášejí tak aktivní látku na místo určení mnohem efektivněji. Tento systém přináší rychlejší účinnost a dlouhodobější výsledky.

vlasový kořínek


Složení

Peptidy mědi, extrakt z aloe vera a UV filtry. 


Použití

Přiměřené množství šamponu vmasírujte do vlhkých vlasů, nechte působit 1-2 minuty a poté opláchněte. Pro ještě lepší výsledky naneste šampon znovu a nechte působit 3-4 minuty. Používejte 3-4× týdně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.