Kosmetika

DS Laboratories Spectral DNC-S sérum pro rychlý růst vlasů 60 ml

Produktová řada: Spectral

Vlasová péče s účinnou směsí Aminexilu, peptidů mědi a kofeinu. Dvoukomorové balení umožňuje maximální možnou koncentraci aktivních látek pro nejvyšší výkon.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: DS Laboratories Spectral DNC-S sérum pro rychlý růst vlasů 60 ml

50120920

Úvod

Vlasová péče s účinnou směsí Aminexilu, peptidů mědi a kofeinu. DS Laboratories Spectral DNC-S sérum pro rychlý růst vlasů stojí na principu pokročilých biotechnologií, které maximálně využívají potenciálu aktivních látek. Umístěním ingrediencí do dvou samostatných komor v balení umožňuje, aby byly jednotlivé složky obsaženy v nejvyšší možné koncentraci pro efektivní výkon. Dvousložkové sérum zajišťuje výživu vlasů a zlepšuje jejich kvalitu, a přitom nedráždí pokožku hlavy.

Výsledek:

  • zlepšuje kvalitu vlasů
  • regeneruje a vyživuje vlasové vlákno
  • nedráždí pokožku hlavy

Pokročilá technologie nanosomů

Přípravky DS Laboratories využívají k přenosu aktivních látek mikroskopické částice takzvané nanosomy. Aktivní složky jsou patentovaným systémem zapouzdřeny v lipozomech o velikosti nano, které jsou schopny pronikat snadněji do pokožky a přenášejí tak aktivní látku na místo určení mnohem efektivněji. Tento systém přináší rychlejší účinnost a dlouhodobější výsledky.


Složení

Aminexil, kofein, peptidy mědi a kyselina azelaová. 


Použití

Před použitím protřepejte. Poté aplikujte 6 vstřiků na místa, kde Vám vlasy nejvíce padávají. Rovnoměrně vmasírujte a neoplachujte. Pro optimální výsledky používejte 2× denně po dobu minimálně 3 měsíců. Po aplikaci si umyjte ruce mýdlem a vodou. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.