Kosmetika

StriVectin Advanced Retinol s.t.a.r. light Retinol Night Oil noční omlazující pleťový olej 30 ml

Značka: STRIVECTIN
Produktová řada: Advanced Retinol

Omlazující péče s retinolem a patentovanou technologií NIA-114 ™ upravuje vzhled jemných vrásek, texturu pokožky a nerovnoměrný tón.

*Při nákupu nad 700 Kč sleva 10 % *Při nákupu produktů značky StriVectin v minimální hodnotě 700 Kč vč. DPH získáte slevu 10 %. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 690
Doprava zdarma

O produktu: StriVectin Advanced Retinol s.t.a.r. light Retinol Night Oil noční omlazující pleťový olej 30 ml

50120940

Úvod

Omlazující péče se silnou kombinací retinolu a patentované molekuly NIA-114 ™, která vyživuje pokožku a podporuje funkci ostatních složek. StriVectin Advanced Retinol s.t.a.r. light Retinol Night Oil noční omlazující pleťový olej upravuje vzhled jemných linek, vrásek, texturu pleti a nerovnoměrný tón. Díky rostlinným olejům pleť hydratuje a obohacuje. Zároveň poskytuje pleti ochranu a zklidnění. Poskytuje výhody retinolu bez jeho vedlejších dráždivých účinků.

Výsledek:

  • redukuje výskyt vrásek a linek
  • sjednocuje tón pleti
  • vyživuje a hydratuje pleť

Pro viditelnou změnu pokožky

Přípravky StriVectin pracují na bázi patentované technologie NIA-114 ™. Bylo klinicky prokázáno, že tato optimalizovaná forma vitaminu B3, posiluje bariéru pokožky a podporuje kosmetický efekt ostatních aktivních látek pro opravdu viditelný výsledek.


Složení

Rostlinný retinol a olej ze šalvěje hispánské.


Použití

Aplikujte večer 1 až 3 kapky oleje na čistou pleť. Používejte ještě před nanesením hydratačního krému


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.