Kosmetika

StriVectin TL Advanced Tightening Face&Neck Cream Plus omlazující krém na obličej a krk 50 ml

Značka: STRIVECTIN
Produktová řada: Tighten and Lift

Výživná omlazující péče s NIA-114 ™ a kyselinou hyaluronovou na obličej a krk zpevňuje uvolněnou pokožku a sjednocuje tón pleti.

*Při nákupu nad 700 Kč sleva 10 % *Při nákupu produktů značky StriVectin v minimální hodnotě 700 Kč vč. DPH získáte slevu 10 %. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: StriVectin TL Advanced Tightening Face&Neck Cream Plus omlazující krém na obličej a krk 50 ml

50120945

Úvod

Výživná omlazující péče s kyselinou hyaluronovou v kombinaci s patentovanou technologií NIA-114 ™, která zanechává pokožku hluboce hydratovanou a vláčnou. StriVectin TL Advanced Tighting Face&Neck Cream Plus omlazující krém na obličej a krk zpevňuje uvolněnou pokožku a sjednocuje tón pleti. Gravifill-CS Shaping Complex ™ viditelně tvaruje kontury obličeje. Po použití bude Vaše pleť opět nádherně pevná a pružná.

Výsledek:

  • zpevňuje a vypíná uvolněnou pokožku
  • sjednocuje tón pleti
  • hydratuje a vyživuje pokožku

Pro viditelnou změnu pokožky

Přípravky StriVectin pracují na bázi patentované technologie NIA-114 ™. Bylo klinicky prokázáno, že tato optimalizovaná forma vitaminu B3, posiluje bariéru pokožky a podporuje kosmetický efekt ostatních aktivních látek pro opravdu viditelný výsledek.


Složení

Směs kyseliny hyaluronové, botanického komplexu a peptidů.


Použití

Tenkou vrstvu krému jemně vmasírujte pohybem nahoru na čistou pokožku obličeje a krku. V oblasti dekoltu krém roztírejte kruhovými pohyby. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.